Olimpinė čempionė A.Kabajeva prabilo apie santykius su V.Putinu

Nuo 2008 metų žiniasklaidoje netyla kalbos apie tariamą Rusijos prezidento Vladimiro Putino ir perpus jaunesnės olimpinės čempionės Alinos Kabajevos romaną. Duodama interviu portalui „Sobesednik.ru“ moteris prasitarė, kad tokie gandai jai kelia juoką, ir tai tėra kaina, kurią ji moka už savo statusą visuomenėje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2014, 5:05 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:26 PM

„Tokie gandai skleidžiami tik tam, kad padidintų laikraščių bei žurnalų skaitomumą. Tiesą sakant, man, kaip ir bet kuriai kitai moteriai, tokios kalbos yra nemalonios. Tačiau puikiai suvokiu, kad tai yra mano statuso visuomenėje kaina. Kartais lieka tik pasijuokti iš to, kas yra publikuojama internete“, – teigė V.Putino meiluže tituluojama A.Kabajeva.

Paklausta, kodėl moteris visiems laikams nenutraukia šių gandų viešai atskleisdama, kas iš tikrųjų sieja ją ir Rusijos prezidentą, A.Kabajeva tvirtina, kad su gandais kovoti tiesiog beprasmiška. 30-metė gimnastė viliasi, kad vieną dieną paskalų skleidėjai tiesiog aprims.

Dar didesnes aistras žiniasklaidoje pakurstė ir tariamas vestuvinis žiedas, puošęs A.Kabajevos pirštą, kai šioji bėgo nešina olimpiniu fakelu. Tuomet manyta, kad žiedus gimnastė sumainė būtent su V.Putinu. Tik štai tokios prielaidos moteriai juoką kelia iki šiol.

„Aš nė nepamenu, koks žiedas ten buvo. Žinote, man svarbiausia yra tai, kad mano pasisakymai nepakenktų kitiems žmonėms. Kiekvienas iš mūsų turime paslapčių, aš – ne išimtis. Esu laiminga, nes mane supa meilė“, – teigė olimpinė čempionė.

A.Kabajeva taip pat prisipažino šiuo metu turinti mylimąjį ir trokštanti vieną dieną susilaukti vaikų - taip moteris paneigė gandus apie tai, jog jau turi atžalų nuo V.Putino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.