Medų kopinėjanti K.Kardashian pademonstravo išpuoselėtą kūną

Pasirengimas vestuvių puotai - Prancūzijoje, vestuvės - Italijoje, antra vestuvių diena - JAV, medaus mėnuo - Airijoje. Akivaizdu, kad ne veltui realybės šou žvaigždutės Kim Kardashian ir reperio Kanye Westo vestuvių puota vadinama metų įvykiu pramogų pasaulyje.

Kim (kairėje) ir Kourtney ilsėjosi Majamyje.<br>AOP nuotr.
Kim (kairėje) ir Kourtney ilsėjosi Majamyje.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2014, 5:14 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:26 AM

Vestuvės apipintos gandais - apie jas nežinoma nieko tikslaus, nuotraukos nėra skelbiamos.

Vis dėlto paparacams pavyko užfiksuoti K.Kardashian su seserimi Kourtney viename Majamio paplūdimių. Vandenyno bangose Kardashianų klano merginos šėlo prabėgus kiek daugiau nei parai nuo vestuvių iškilmių.

Intensyvios treniruotės prieš svarbiausią dieną atsipirko su kaupu - praėjusių metų vasarą pagimdžiusi Kim su maudymosi kostiumėliu atrodo pribloškiamai.

Dabar, kaip pranešama, K.Westas ir K.Kardashian išvyko kopinėti medaus į Airiją. Tiksli jaunavedžių buvimo vieta - slapta.

Praėjusių metų spalį, per 33-iąjį Kim gimtadienį, susižadėjusi pora augina dukterį North West. K.Kardashian anksčiau buvo ištekėjusi du kartus: 2000-aisiais, būdama vos 19-os, ji pabėgo su muzikos prodiuseriu Damonu Thomasu, o antrą santuoką su krepšininku Krisu Humphriesu, kaip žinia, nutraukė 2011 metų spalį, vos po 72 santuokinio gyvenimo dienų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.