Quentinas Tarantino užmezgė romaną su savo mūza Uma Thurman

Praėjus 20-iai metų po pirmojo bendro darbo vaisiaus filmo „Bulvarinis skaitalas“, žymus kino režisierius Quentinas Tarantino ir jo mūza tituluojama aktorė Uma Thurman nusprendė savo santykius perkelti į naują lygmenį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2014, 10:35 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 9:10 AM

Žurnalas „Us Weekly“ praneša, jog išsiskyrusi su savo sužadėtiniu Arpadu 'Arki' Bussonu, su kuriuo turi 22 mėnesių dukrą Rosalindą, U.Thurman pasirinko seno bičiulio glėbį.

Gandai apie artimą jų ryšį pasklido per Kanų filmų festivalį, kai raudonuoju kilimu 44-erių U.Thurman ir 51-erių Q.Tarantino žengė susikibę rankomis. Kalbama, kad juodu netgi apsistojo toje pat viloje Pietų Prancūzijoje.

„Tarp jų įvyko vienas dalykas, ir jie pastaruoju vėl suėjo kartu. Jis ją mylėjo daugelį metų“, – vienas šaltinis sakė žurnalui „Us Weekly“. 

Kitas pridūrė: „Trauka buvo visuomet. Kartas nuo karto ji įsitraukdavo – taip visada veikė jų santykiai.“ 

Q.Tarantino ir U.Thurman anksčiau siejo romantiški jausmai, tačiau kino kūrėjas neigdavo tokius pranešimus, tvirtindami, kad jų santykiai griežtai platoniški. 

Kita vertus, naujausių gandų jis dar nekomentavo. 

Per vieną interviu U.Thurman prisipažino tikinti, kad jos ir Q.Tarantino draugystės ir bendradarbiavimo pagrindas – charakterių skirtumai.

„Manau, kad esame išties skirtingi žmonės, tačiau būtent dėl to mums bendrauti ir yra taip smagu. Turime skirtingas perspektyvas. Jis ektravertas, viešumą mėgstantis žmogus. Aš – intravertė“, – 2004 metais teigė aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.