Nicole Scherzinger prabilo apie sunkią kovą su bulimija

Popmuzikos žvaigždė Nicole Scherzinger (36 m. ) gali pasigirti viena gražiausių figūrų visame šou versle. Tačiau ne viskas taip paprasta, kaip atrodo. Scenos žvaigždė žurnalui „Cosmopolitan“ prabilo apie didelę kainą, kurią jai teko sumokėti už tobulas kūno formas – ji yra aštuonerius metus sirgusi bulimija.

Nicole Scherzinger.<br>AOP nuotr.
Nicole Scherzinger.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2014, 2:05 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:34 AM

„Tai sunki, paralyžiuojanti liga, man tai buvo pats tamsiausias laikotarpis mano gyvenime“, - žurnalui atviravo Nicole.

Nicole žurnalui pasakojo, kad didelę problemą pripažino tik koncerto metu, kai nualpo.

„Ėmė dingti balsas, nebegalėjau dainuoti koncertuose. Prisimenu, kai vadybininkas mane rado be sąmonės. Pamaniau, jog, nepradėjusi mylėti savęs, prarasiu viską, ką turiu. Ėmė dingti balsas, nebegalėjau dainuoti koncertuose. Tai buvo mano narkotikas ir priklausomybė – nesibaigiantis kančios ratas“, - atviravo dainininkė.

„Pussycat dolls“ bendradarbis teigė, kad 2013 m. Nicole slėpė šią ligą nuo gerbėjų, šeimos ir grupės. Anot jo, tai sukėlė įtampą ir galiausiai grupė žlugo.

Pirmą kartą moteris apie savo ligą atskleidė 2012 m.

„Aš nenorėjau su niekuo kalbėti apie tai. Nenorėjau, kad mano šeima sužinotų apie ligą, nes bijojau, kad tai gali įskaudinti artimuosius“, - kalbėjo popmuzikos žvaigždė.

Buvusi „Pussycat dolls“ vokalistė prieš metus žurnalui „Look“ teigė, kad nesižavi dietomis, užuot tai dariusi, sveiką mitybą ji derina su sportu, o kartais leidžia sau net pasmaguriauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.