Justinas Bieberis priverstas lankyti pykčio valdymo kursus

Justinui Bieberiui, kuris neginčijo savo kaltės dėl buvusio kaimyno namo apmėtymo kiaušiniais, buvo skirtos penkios dienos visuomenei naudingo darbo ir pykčio valdymo kursas.

Trečiadienį popmuzikos superžvaigždė buvo apkaltintas vandalizmu dėl to sausio mėnesio incidento, kai mėtė kiaušinius į kaimyno namą aptvertame rajone Kalabase, Kalifornijoje.<br>Scanpix nuotr.
Trečiadienį popmuzikos superžvaigždė buvo apkaltintas vandalizmu dėl to sausio mėnesio incidento, kai mėtė kiaušinius į kaimyno namą aptvertame rajone Kalabase, Kalifornijoje.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2014, 10:57 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:29 AM

Trečiadienį popmuzikos superžvaigždė buvo apkaltintas vandalizmu dėl to sausio mėnesio incidento, kai mėtė kiaušinius į kaimyno namą aptvertame rajone Kalabase, Kalifornijoje.

Pats dainininkas teismo posėdyje nedalyvavo, bet advokatas jo vardu pateikė atsakymą į kaltinimus.

Pagal susitarimą su kaltintojais J.Bieberiui buvo skirtas dvejų metų bandomasis laikotarpis ir visuomenei naudingo darbo, be to, nurodyta 12 savaičių, mažiausiai kartą per savaitę, lankyti konsultacijas dėl pykčio valdymo.

J.Bieberis taip pat turės sumokėti tam kaimynui 80 900 dolerių žalos atlyginimo ir laikytis mažiausiai 100 jardų (90 m) atstumu nuo nukentėjusiojo ir jo šeimos, praneša TMZ.com.

Policija iš pradžių apskaičiavo, kad žala yra 20 tūkst. dolerių, bet teisėjas paskelbė, kad to „svajonių namo“ remontas atsiėjo keturiskart daugiau.

J.Bieberis netrukus po to incidento išsikraustė iš Kalabaso ir kovo mėnesį pardavė savo namą realybės televizijos žvaigždei Khloe Kardashian.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.