Nicole Scherzinger nusprendė pademonstruoti savo privalumus

Neseniai atskleidusi istoriją apie ilgus metus ją kankinusią bulimiją, dainininkė Nicole Scherzinger toli gražu problemų nebeturi. Juo labiau, nekompleksuoja dėl savo kūno. Pastaruoju metu 36-erių atlikėja tik stengiasi savo privalumus dar labiau pabrėžti.

Nicole Scherzinger nustebino gerbėjus pademonstravusi krūtinę.<br>AOP nuotr.
Nicole Scherzinger nustebino gerbėjus pademonstravusi krūtinę.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-10 14:15, atnaujinta 2018-02-12 02:17

Antradienį ji savo gerbėjus privertė aikčioti, kai su didžiuliu pasitikėjimu žingsniavo į vieną radijo studiją Mančesteryje.

Šviesiais džinsais ir rusvos spalvos švarkeliu pasipuošusi Nicole nesidrovėdama demonstratyviai praskleidė savo viršutinį rūbą ir padomenstravo savo tobulos formos krūtinę. Po švarkeliu garsioji atlikėja dėvėjo tik gėlėtą korsetinę liemenėlę.

Žvaigždė bežingsniuodama dar ir spėjo pasitikrinti, ar visos jos grožybės „vietoje“. Nicole gerbėjai nelaukdami puolė fotografuoti ar kartu įsiamžinti su taip pasipuošusia atlikėja.

Panašu, kad tokiais triukais buvusios grupės „Pussycat Dolls“ narė siekia pasireklamuoti. Anglijoje viešinti Nicole šiuo metu gerbėjams pristatinėja savo naująjį singlą „Your love“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.