Supermodelis Cara Delevingne siekia išlaisvinti spenelius

Apsinuoginti nebijanti manekenė Cara Delevingne nusprendė dar kartą šokiruoti savo gerbėjus – pirmadienį savo „Twitter“ paskyroje ji pasidalijo išties pikantiška nuotrauka. Net 6 mln. supermodelio paskyros sekėjų galėjo grožėtis paslaptingu kadru, kuriame užfiksuoti apnuoginti vyro ir moters kūnai ir išryškinti jų anatominiai panašumai.

C. Delevingne siekia išlaisvinti spenelius.<br>„Twitter“ nuotr.
C. Delevingne siekia išlaisvinti spenelius.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 14, 2014, 5:39 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 11:57 PM

Šia nuotrauka bandyta pasišaipyti iš JAV egzistuojančių įstatymų, pagal kuriuos 37-iose valstijose moteriai draudžiama viešumoje pasirodyti apnuoginus krūtis.

Socialiniuose tinkluose populiari akcija „Išlaisvinkite spenelius“, kuria siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į nelygybę kurstančius įstatymus.

Visai neseniai rinkoje pasirodė ir kūno spalvos maudymosi kostiumėlis, ant kurio nupiešta ne kas kita, o speneliai. Maudymuko kūrėjos, feministės Robyn Graves ir Michelle Lytle tikina, kad neįprastą paplūdimio apdarą sukūrė norėdamos deseksualizuoti moteriškus spenelius.

„Jaudulys pamačius krūtų spenelius kyla tik todėl, kad visuomenėje yra nusistovėjęs požiūris, kad tai yra viena intymiausių kūno dalių ir moteris privalo ją slėpti – lyg ji būtų kuo nors ypatinga. O iš tikrųjų tai tėra paprasčiausias audinys, kuriam paslėpti reikalingas brangus apatinis trikotažas“, – teigia Michelle.

Vis dėlto, ar nuotraukoje krūtis apnuoginusi moteris yra garsioji C.Delevingne, – nėra aišku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.