Vengrų menininkė sukūrė 18-mečio princo George'o portretą

Jauniausias Didžiosios Britanijos princas George'as, tik ką atšventęs savo pirmąjį gimtadienį, neabejotinai pelnė mieliausio karališkosios šeimos atstovo titulą. Tačiau jau dabar smalsuoliai kalba, kad užaugęs princas taps tikrai žavingu vyru.

Jau dabar prognozuojama, kad suaugęs princas George'as bus tikras gražuolis.<br>Scanpix / Reuters nuotr.
Jau dabar prognozuojama, kad suaugęs princas George'as bus tikras gražuolis.<br>Scanpix / Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-24 20:16, atnaujinta 2018-02-11 18:09

Kaip rašo „Daily Mail“, Vengrijos dizainerė ir iliustratorė Nikolett Meresz sukūrė princo George'o ateities portretą, kuris puikiai vaizduoja kaip vienerių širdžių užkariautojas atrodys sulaukęs 18 metų.

Kurdamas portretą menininkė rėmėsi genetiniais bruožais, kuriuos mažasis princas paveldėjo iš savo motinos, Kembridžo kunigaikštienės Kate Middleton ir tėvo princo Williamo. Taip moteris nesunkiai kompiuteriu sugeneravo pilnamečio princo veidą.

Turint mintyje tai, kad po tiek metų princas jau bus suaugęs žmogus, menininkas itin atidžiai išstudijavo dabartinius vaiko bruožus.

Kad pasiektų dar tikslesnių rezultatų, N.Meresz taip pat rėmėsi ir Kate bei Williamo vaikystės nuotraukomis bei lygino jas su šių dienų poros fotografijomis.

Laikraščiui „Herald Sun“ M. Meresz sakė: „Princo George'o veidas labai panašus į Williamo, kai jis dar buvo mažas. Bet tuo pat metu, jo skruostikauliai beveik identiški tokiems, kokius turėjo Kate, kai ji dar buvo kūdikis, tad to taip pat negalima ignoruoti. Kate taip pat turi duobutes skruostuose, kurios yra dominuojantis bruožas. Todėl labai tikėtina, kad ir George'as jas turės“.

Pasak menininkės, norėdama sukurti princo George'o ateities atvaizdą, ji sujungė Kate plaukų augimo liniją, ausis ir burnos kraštelius. Iš Williamo ji „pasiskolino“ jo nosį, antakius, kaktą ir lūpas.

Tikimasi, kad mažasis princas iš savo mamos tikrai paveldės jos skruostų duobutes, o veido formą iš tėvo. Tiesa, karališkoji šeima turi ir tokių bruožų, kurių paveldėjimo princas galėtų ir išvengti.

N.Meresz sakė netikinti, kad George'as ateityje galėtų kentėti dėl plaukų retėjimo, dėl kurio šiuo metu akivaizdžiai kenčia jo tėvas Williamas.

„Panašu, kad George'as nepradės plikti, mat plaukų genetiką paveldėjo iš motinos pusės, kurios tiek brolis, tiek tėvas džiaugiasi vešliais plaukais. Tad princas gražių plaukų tradiciją šeimoje turėtų pratęsti“, - aiškino menininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.