Į gandų apie Jay-Z ir Beyonce skyrybų sūkurį įsivėlė ir Rihanna

Aiškėja naujos skandalingo incidento, kai po Kostiumo instituto pokylio Metropoliteno muziejuje Niujorke jaunesnioji Beyonce sesuo Solange Knowles viešbučio lifte užpuolė savo svainį Jay-Z, aplinkybės. Porai artimas šaltinis tikina, kad agresyviai nusiteikusi Solange reperį užsipuolė įtardama jį esantį neištikimą su ritmenbliuzo žvaigžde Rihanna.

Į Jay-Z ir Beyonce skyrybų sūkurį įsivėlė ir Rihanna.<br>AOP nuotr.
Į Jay-Z ir Beyonce skyrybų sūkurį įsivėlė ir Rihanna.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 30, 2014, 7:48 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 3:53 PM

„Rihanną ir Jay-Z pažįstantys asmenys tokios galimybės tikrai neatmeta – ji išties reali“, – tikino šaltinis.

Anksčiau vienas iš porai artimų šaltinių dienraščiui „New York Daily News“ darė prielaidą, kad S.Knowles pyktį galėjo įžiebti ir tai, kad per Kostiumo instituto pokylį Jay Z itin artimai bendravo su ilgamete pažįstama 40-mete dizainere Rachel Roy. Teigiama, kad R.Roy visą vakarą rėžė sparną aplink reperį.

Tačiau Solange kantrybės taurė persipildė tuomet, kai Jay Z pareiškė norįs vykti į atlikėjos Rihannos rengiamas dūzges. Ir vykti jis norėjo vienas, be savo žmonos ar jos sesers. Tikima, kad Rihannos vakarėlyje taip pat turėjo būti ir R.Roy – tai galėjo pakurstyti Solange pykčio protrūkį.

Užsienio žiniasklaidoje taip pat sklinda gandai, kad reperio ir popmuzikos divos skyrybos vis dėlto įvyks – ir tai tėra laiko klausimas.

„Nebėra vestuvinių žiedų, jei kartais nepastebėjote“, – teigė šaltinis.

Ir išties, pastaruoju metu ant Beyonce rankos nebešvyti vestuvinis žiedas, o po juo nebematyti ir tatuiruotės, simbolizuojančios Beyonce ir Jay-Z vedybų datos – ši esą buvo panaikinta lazeriu. Šaltinis teigė, kad baiminamasi tik dėl atlikėjų reputacijos, kuriai gali pakenkti skandalingos skyrybos, tad įžymi pora kaip įmanydami stengiasi šią delikačią situaciją nuslėpti nuo visuomenės akių ir ausų. Šiuo metu Jay-Z ir Beyonce galima drąsiai vadinti muzikos industrijos karaliumi bei karaliene ir nė vienas iš jų nenori prarasti šio statuso.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.