R. Pattinsonui nusispjaut į K.Stewart – jis turi naują merginą

Robertas Pattinsonas susitikinėja su kylančia britų dainininke ir dainų kūrėja FKA Twigs, pranešama Jungtinėje Karalystėje. „Saulėlydžio“ (Twilight) žvaigždė ir dainininkė, kurios tikrasis vardas yra Tahliah Barnett, pastarosiomis savaitėmis buvo nufotografuoti Niujorke, o britų laikraštis „The Sun“ teigia, kad jiedu susitikinėja jau daugiau kaip mėnuo.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 31, 2014, 4:02 PM, atnaujinta Nov 25, 2017, 2:30 AM

Šaltinis laikraščiui sakė: „Tarp Robo ir Tahliah viskas tikra ... Iki pastarojo meto jie sugebėjo laikyti savo santykius paslaptyje, bet jau yra įsimylėję“.

„Jis kviečia ją į pasimatymus maždaug (visą) pastarąjį mėnesį ir net išskraidino ją, kad ji pabūtų su juo Niujorke. Jam taip pat labai patinka eiti į jos koncertus ... Tahliah pagrindinis dalykas yra tas, kad santykiai netrauktų didelio dėmesio. Ji nori būti žinoma dėl savo muzikos, ne tik kaip „Roberto Pattinsono mergina“, – teigė šaltinis.

2013 metais aktorius išsiskyrė su savo kolege iš „Saulėlydžio“ Kristen Stewart, su kuria jiedu buvo pora ketverius metus. Vėliau jis buvo siejamas su Seano Penno dukra Dylan ir modeliu Imogen Ker.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.