Ištekėjo serialo „Auklė“ žvaigždės Fran Drescher

Kiek vėliau P.M.Jacobsonas prisipažino esąs gėjus.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 8, 2014, 11:19 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:27 PM

Buvusi televizijos serialo „Auklė“ žvaigždė ištekėjo per jaukią sutuoktuvių ceremoniją poros namuose, žurnalui „People“ patvirtino F.Drescher atstovas.

56 metų F.Drescher su Sh.Ayyadurai susipažino prieš kiek daugiau nei metus, kai jis sakė kalbą Naujojo amžiaus judėjimo guru Deepako Chopros organizuotame renginyje.

Pernai gruodį interviu Amerikos žurnalui „Closer“ aktorė užsiminė galvojanti apie santuoką ir netgi galimybę turėti vaikų.

„Abu buvome susituokę ir mums nebūtinos vedybos. Tačiau gyvenimas teka sava vaga, todėl pamatysime, kaip ten bus. Dariau didžiules vestuves ir tikrai neturiu nieko prieš santuoką. Manau, ypač šaunu turėti vaikų... Turime įvertinti, ar nesijaučiame esantys per seni turėti vaikų, ar visgi galėtume tam pasiryžti“.

F.Drescher 21 metus buvo ištekėjusi už televizijos prodiuserio, vieno iš serialo kūrėjų Peterio Marco Jacobsono, su kuriuo išsiskyrė 1999-aisiais.

Kiek vėliau P.M.Jacobsonas prisipažino esąs gėjus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl G. Nausėda dar nelaimėjo?