Princas Charlesas apie antrą Kate nėštumą: „Tai ką man daryti?“

Princas Charlesas dėl antrojo anūko gimimo nusiteikęs ne itin džiugiai. Neseniai lankydamas verslininkę Demi Owoseje jis buvo pasveikintas, kad ir vėl taps seneliu. Princas Charlesas atrėžė: „Tai ką man dabar dėl to daryti?“

Princas Charlesas dėl antrojo anūko nusiteikęs skeptiškai.<br>„Scanpix“ nuotr.
Princas Charlesas dėl antrojo anūko nusiteikęs skeptiškai.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-10 18:25, atnaujinta 2018-02-09 16:43

„Vaikelis dar negimė. Tačiau naujienos puikios, mes esame labai sujaudinti“, – kiek vėliau pridūrė princo Williamo tėvas.

Princas teiravosi verslininkės, ar ji pati jau turi anūkų ir žino, ką tai reiškia. Moteris nusijuokė, kad kol kas jos dukros per daug užsiėmusios savo karjeromis ir apie vaikus negalvoja.

„Princas Charlesas sakė, kad kūdikiai – dalis gyvenimiškosios patirties. Ir pabrėžė, kad yra laimingas turėdamas tokios patirties“, – portalui „Eonline“ pasakojo verslininkė.

Užtat būsimo kūdikio dėdė, princas Harry į naujienas apie savo brolienės Cate nėštumą sureagavo tinkamai: „Esame labai laimingi dėl šių žinių“. Ir, kaip jam būdinga, pridėjo juokelį: „Jei tai bus mergaitė, norėsiu pamatyti, kaip su šiuo iššūkiu susidoros Williamas“.

Harry pabrėžė, kad tikisi, jog jo brolienei jau netrukus pagerės sveikata ir nekankins pykinimas. Be to, laimingas dėdė paatviravo, kad mažajam Georgui, matyt, bus smagiau augti su broliuku ar sesute.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.