Lady Gaga gerbėjus gundo nuotraukomis iš vonios kambario

Amerikiečių dainininkė Lady Gaga mėgsta dėmesį – socialiniuose tinkluose dažnai dalijasi nuotraukomis, kurias kuklesnės žvaigždės pasilieka asmeniniam albumui. Trečiadienio vakarą Atėnuose ji nusprendė pasipuikuoti savo viešbučio kambariu – mūvėdama tik kelnaites.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 17, 2014, 11:33 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 3:31 PM

Penktadienį dainininkė Graikijos sostinėje surengs pasaulinių gastrolių „ArtRave“ koncertą. Į Atėnus skandalingoji popžvaigždė atvyko keliomis dienomis anksčiau – trečiadienio vakarą jau ilsėjosi prabangiame šio miesto viešbutyje.

Jis, panašu, nustebino net ir visko mačiusią žvaigždę. Išsirengusi iki kelnaičių, Lady Gaga iš pradžių nusifotografavo savo viešbučio numerio svetainėje.

„Vonios kambarys irgi neblogas“ ir „Afroditės vonia“ - kitas karštas nuotraukas, kuriomis pasidalijo su gerbėjais, pakomentavo dainininkė.

Beje, į Graikiją ji atvyko ne ką labiau prisidengusi – iš lėktuvo išlipo dėvėdama liemenėlę, kelnaites ir nedidelę peršviečiamą skraistę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.