Per F. Kirkorovo koncertą – erotiškas 50-metės gerbėjos šokis

Rusijos estrados dievukas Filipas Kirkorovas šokiravo į koncertą Anapoje jo hitų pasiklausyti susirinkusius žiūrovus. Veikiausiai retas tikėjosi, kad be įspūdingo atlikėjo šou, pavyks išvysti ir erotinį šokį. Besibaigiant koncertui, dainininkas taip įsiaudrino, kad pasikvietė ant scenos vieną iš savo gerbėjų – efektingai atrodančią 50-metę blondinę, praneša portalas „Komsomolskaja pravda“.

Rusijos estrados dievukas Filipas Kirkorovas šokiravo į koncertą Anapoje jo hitų pasiklausyti susirinkusius žiūrovus.<br>K.Samarino nuotr.
Rusijos estrados dievukas Filipas Kirkorovas šokiravo į koncertą Anapoje jo hitų pasiklausyti susirinkusius žiūrovus.<br>K.Samarino nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2014, 10:46 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 10:36 PM

Ant scenos su dievuku šokusi dama buvo tokia pamaloninta, kad netrukus subtilūs šokio judesiai ėmė priminti striptizą. F.Kirkorovas, be abejo, nepasimetė ir talkino savo gerbėjai.

Garbaus amžiaus dama nesutriko net, kai popmuzikos atlikėjas kilstelėjo jai sijoną, atidengdamas apatinius. Sprendžiant iš laimingos veido išraiškos, scenos dievuko dėmesys moteriai buvo itin malonus. Po drąsaus šokio F.Kirkorovas palydėjo damą nuo scenos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.