Metų puota: George'o Clooney vestuvės skaičiais

Geidžiamiausio Holivudo vyro George'o Clooney ir teisininkės Amal Alamuddin vestuvės, šeštadienį įvykusios Venecijoje, vadinamos vienomis prabangiausių istorijoje.

George'o Clooney ir teisininkės Amal Alamuddin vestuvės, šeštadienį įvykusios Venecijoje, vadinamos vienomis prabangiausių istorijoje.<br>Scanpix nuotr.
George'o Clooney ir teisininkės Amal Alamuddin vestuvės, šeštadienį įvykusios Venecijoje, vadinamos vienomis prabangiausių istorijoje.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 28, 2014, 2:15 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 9:00 AM

Pasak metro.co.uk, poros vestuvės kainavo tiek, kad išlaidoms padengti nepakaktų du kartus laimėti Didžiosios Britanijos nacionalinėje loterijoje „EuroMillions“ (šiuo metu pagrindinio prizo vertė – 25 mln. svarų sterlingų).

Štai dar keli skaičiai, kuriuos reikėtų žinoti, kalbant apie George'o ir Amal vestuves:

1. Per keturias dienas trunkančią vestuvių puotą Amal ketina pakeisti 12 suknelių. Nuotakos stilistė – ne kas kitas kaip amerikietiškojo „Vogue“ redaktorė Anna Wintour.

2. Jaunavedžiai uždraudė svečiams ir darbuotojams fotografuoti net mobiliaisiais telefonais. Ši taisyklė galioja ir netoli puotos esantiems prašalaičiams. Bauda už nutekintas puotos nuotraukas gali siekti net 5 mln. eurų.

3. Patogumą ir saugumą George'ui ir Amal užtikrina maždaug 400 darbuotojų. Poros vestuvės – lyg ypatingoji operacija, trunkanti 24 valandas per parą.

4. Nepaisant to, kad G.Clooney yra beveik nepadoriai turtingas, visas vestuvių išlaidas padengė Amal šeima. Taip laikomasi tradicijos – už vestuves moka nuotakos tėvai.

5. Puotai lėktuvu buvo atskraidintas 100 butelių G.Clooney prekinio ženklo tekilos. Ant kiekvieno butelio – paties George'o parašas.

6. Viešbutis, kuriame apsistojo A.Alamuddin, vienai nakčiai kainuoja 3,2 tūkst. svarų sterlingų.

7. Puotoje dalyvauja maždaug 100 svečių. Tarp kurių – Holivudo žvaigždės Angelina Jolie ir Bradas Pittas, į šventę atvykę privačiu lėktuvu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.