Atskleista pasaulį sužavėjusios A. Alamuddin suknelės paslaptis

Pagaliau paaiškėjo, kad prigludusią žėrinčią suknelę, su kuria naujoji ponia Clooney sužavėjo minias Venecijoje, sukūrė garsi italų mados kūrėjas Giambattista Valli. Libane gimusi britų teisininkė Amal Alamuddin, kuri šeštadienį Venecijoje susituokė su Holivudo žvaigžde George'u Clooney, beveik visą pirmą savo vedybinio gyvenimo dieną praleido apsirengusi pribloškiančia mini suknele, sudėtingai puošta siuvinėtais rožinių gėlių raštais.

Suknelė atrinkta iš ankstesnės G.Valli aukštosios mados kolekcijos ir pritaikyta pagal nuotakos liekno kūno apimtis.<br>AP nuotr.
Suknelė atrinkta iš ankstesnės G.Valli aukštosios mados kolekcijos ir pritaikyta pagal nuotakos liekno kūno apimtis.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 29, 2014, 10:33 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 5:37 AM

Apvali kaklo iškirptė ir ilgos suknelė rankovės suteikė rūbui nuotakai derančio santūrumo.

G.Valli atstovė atskleidė, kad pirmadienį daugelio pasaulio laikraščių pirmuosiuose puslapiuose pasirodžiusi suknelė buvo pasiūta iš šilko, kuris yra mėgstamiausias Romoje gimusio ir Paryžiuje gyvenančio dizainerio audinys.

Tiesa, ši suknelė nebuvo kuriama specialiai G.Clooney nuotakai. Ji buvo atrinkta iš ankstesnės G.Valli aukštosios mados kolekcijos ir pritaikyta pagal nuotakos liekno kūno apimtis.

„Pirmą kartą jis aprengė Amal, ir tikrai, tai nebus paskutinis kartas“, – sakė atstovė.

G.Valli drabužius yra pamėgusios Holivudo žvaigždės. Dizainerio kurtais apdarais raudonu kilimu žengė tokios įžymybės kaip Penelope Cruz, Natalie Portman ir Halle Berry.

Būtent jis sukūrė daug kalbų sukėlusį rausvą apdarą, kurį dėvėjo Jessica Biel savo vestuvėse su Justinu Tiberlake'u 2012 metais.

Pirmadienį Venecijos rotušėje vykusiose civilinėje santuokos įregistravimo ceremonijoje nuotaka vilkėjo kreminės spalvos kelnių kostiumą su tamsiai mėlynais apvadais, buvo užsidėjusi plačiabrylę skrybėlę.

Informacija apie suknelę, kuria buvo pasipuošusi nuotaka per privačią vestuvių ceremoniją šeštadienį, griežtai saugoma.

Manoma, kad pora, kuri susipažino per G.Clooney humanitarinę veiklą, susitarė parduoti išskirtines vestuvių nuotraukas vienam leidiniui, greičiausiai amerikiečių žurnalui „Vogue“, o gautus pinigus skirti jų remiamai veiklai finansuoti.

Viešėdama kanalų išraižytame mieste, A Alamuddin spėjo pasipuošti ir raudona „Alexander McQueen“ suknele su juodais raštais ir gilia, bet gana santūria iškirpte ir asimetriška sijono apačia. Šį rūbą ji vilkėjo penktadienį vakare, kai šventė mergvakarį su draugėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.