Vaikinus kaip kojines keitusi T. Swift to vienintelio nebeieško

Populiarioji atlikėja Taylor Swift išgarsėjo ne tik dėl puikaus balso tembro, gebėjimo kurti dainas bei angeliškos išvaizdos. Viena iš priežasčių, kodėl 24-erių žvaigždės pavardė dažnai mirga antraštėse – asmeninis gyvenimas bei gausybė pramogų pasaulyje žinomų vyrų, su kuriais ši kadaise susitikinėjo. Tapusi britiško „Vogue“ viršelio žvaigžde, Taylor prisipažino, kad šiuo metu meilė jai – paskutinėje vietoje, mat susirasti tinkamą vyrą – užduotis ne iš lengvųjų.

Vaikinus kaip kojines keitusi T.Swift to vienintelio nebeieško<br>Mario Testino/„Vogue“ nuotr.
Vaikinus kaip kojines keitusi T.Swift to vienintelio nebeieško<br>Mario Testino/„Vogue“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2014, 4:03 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 8:26 PM

„Negalvoju apie pasimatymus ir netgi vengiu to. Neįsivaizduoju, kaip turėtų jaustis mano vaikinas, žinodamas, kad mane nuolat seka 20 fotoaparatais apsiginklavusių vyrų, ir štai jis niekaip negali manęs nuo to apsaugoti, nes tokį gyvenimą pasirinkau pati“, – leidiniui „Vogue“ teigė atlikėja.

Susitelkusi į savo karjerą ir neieškanti to vienintelio – būtent tokia dabar yra atlikėja. Toji lengvabūdė, vaikinus keitusi kaip kojines ir kone kas keletą mėnesių žiniasklaidoje šmėžavusi vis su kitu – jau praeityje. Žvaigždė prisipažino, kad anuomet jautėsi taip, lyg jos asmeninis gyvenimas būtų viena aktualiausių temų visuomenėje.

„Nenoriu skaityti straipsnių, kurių antraštės byloja „Nesusidėk su ja, ji parašys apie tave dainą!“, nenoriu suteikti komikams progos pasišaipyti iš mano santykių ir visų svarbiausia, nenoriu, kad visos šios kalbos paveiktų mano būsimus santykius“, – rėžė T.Swift.

Per interviu dainininkė taip pat prisipažino apie nelengvą paauglystę ir išreiškė padrąsinimo žodžius savo jaunosioms gerbėjoms: „Nė neįsivaizdavau, kas esu. Buvo laikotarpis, kai nuolat keičiau savo išvaizdą, savo gyvenimo būdą ir charakterį. Bandžiau suvokti, kurioje žmonių grupėje pritampu.

Tačiau tiesa ta, kad būdami savimi, elgdamiesi natūraliai ir nesistengdami niekam įtikti, galų gale patys atrandame tą terpę, kurioje jaučiamės geriausiai. Galbūt tam prireiks laiko, tačiau jis neabejotinai ateis.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.