P. Diddy prabilo apie J. Lopez ir K. Kardashian užpakalius

Dvejus metus trukęs reperio Puff Daddy (kitaip – P.Diddy) ir atlikėjos Jennifer Lopez romanas įsiplieskė dar 1999-aisiais, tačiau net ir praėjus 15-ai metų reperis niekaip negali pamiršti įspūdingo buvusios mylimosios užpakaliuko. 44-erių P. Diddy pripažino, kad J.Lopez kūno linkiai verti meno kūrinio titulo ir, kad jis didžiuojasi praeityje susitikinėjęs su šia garsia moterimi.

Vienai moteriai – pagyros, kitai – kritika.<br>AOP/„Instagram“ nuotr.
Vienai moteriai – pagyros, kitai – kritika.<br>AOP/„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2014, 10:31 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 6:19 PM

Per interviu su „Access Hollywood Live“ reperis teigė: „O Dieve, esu laimingas, kad mano gyvenime buvo tiek daug nuostabių moterų, ir ji (J.Lopez) buvo viena iš geriausių, kokias esu sutikęs. Turiu omeny, tai (J.Lopez užpakaliukas) yra tiesiog nuostabu. Tai – meno kūrinys. Kažkas, kas ilgam įsirašys istorijoje, nėra jokių abejonių.

Tačiau ne ką mažiau svarbus yra ir jos talentas, jos aistra ir ryžtas. Jennifer visuomet buvo ir bus puiki mano draugė. Tai tiesiog nuostabu.“

Vienai moteriai – pagyros, kitai – kritika. Per interviu P.Diddy užsiminė ir apie Kim Kardashian bei šiuo metu daug apkalbų sukeliančias jos kūno formas. Reperis rėžė, kad Kim apvalumų jokiais būdais negalima lyginti su J.Lopez. Tačiau kaip mat pridūrė, jog viliasi, kad jo požiūris neįžeis bičiulio Kanye Westo.

„Jokiais būdais! Jokiais būdais. Nenoriu parodyti nepagarbos Kim ir Kanye, tačiau tai, ką turi J.Lopez... Ta kūno dalis yra tiesiog įspūdinga“, – laidos vedėjui Billy Bushui rėžė P.Diddy.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.