Garsių moterų piniginės – storesnės nei vyrų

Prieš keletą dešimtmečių pareiškę, kad moteris gali sėkmingai valdyti šalį, pelnyti aukštas pareigas ir uždirbti daugiau nei jos mylimas vyras, veikiausiai aplinkiniams būtumėte sukėlę juoko priepuolį. Tačiau dabar šis teiginys nestebina nė vieno. moterys aktyviai veržiasi į lyderio pozicijas, pretenduoja į aukščiausias pareigas ir neretai uždirba gerokai daugiau nei jų mylimieji. Šis garsių moterų 10-ukas tik dar kartą įrodo, kad ne visuomet vyras – duonos pelnytojas šeimoje.

Garsių moterų piniginės – storesnės nei vyrų.<br>AOP nuotr.
Garsių moterų piniginės – storesnės nei vyrų.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 5, 2014, 8:27 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 2:00 PM

Holivudo gražuolė, dviejų vaikų motina Jessica Alba gali pasigirti solidžia banko sąskaita, kurioje – net 40 mln. JAV dolerių. Aktorės mylimajam Cashui Warrenui telieka mėgautis žmonos šešėliu – jo turtas tesiekia 10 mln. JAV dolerių.

Regis, afroamerikiečių kilmės aktorė Halle Berry turi keistą potraukį prie mažiau už ją uždirbančių vyrų. Po skandalingų skyrybų su savo pirmojo vaiko tėvu Gabrieliu Aubrey (jo turtas siekia 4,5 mln. JAV dolerių) H.Berry teismo sprendimu buvo įpareigota kas mėnesį buvusiam mylimajam išmokėti net 16 tūkst. JAV dolerių jųdviejų vaiko priežiūrai. Nenuostabu, kad peštuko G.Aubrey piniginė kaipmat pastorėjo. Dabartinis aktorės vyras Olivier Martinezas šiek tiek turtingesnis, mat jo turtas sudaro 20 mln. JAV dolerių. Tačiau norint aplenkti mylimąją O.Martinezui tektų gerokai paplušėti, nes H.Berry sąskaitoje – net 60 mln. JAV dolerių.

Buvusi grupės „No Doubt“ vokalistė, verslininkė bei mados linijos „L.A.M.B“ kūrėja Gwen Stefani per visus savo 25 karjeros metus susižėrė net 80 mln. JAV dolerių. Jos vyras Gavinas Rossdale’as tokiais turtais pasigirti kol kas negali – jis teturi 35 mln. JAV dolerių.

Kultinio serialo „Seksas ir miestas“ žvaigždė Sarah Jessica Parker galėtų kas vakarą maudytis stambių kupiūrų pripildytoje vonioje, mat jos turtas yra vertinamas net 90 mln. JAV dolerių. Ir tai du kartus daugiau, nei iki šiol yra uždirbęs jos vyras aktorius Matthew Broderickas. Išduosime mažytę paslaptį – 2001-aisiais, kai serialas „Seksas ir miestas“ pasiekė dar neregėtas populiarumo viršūnes, už vieną seriją S.J.Parker gaudavo net 3 mln. JAV dolerių.

140 milijonų – tiek šiuo metu yra uždirbusi „graži moteris“ Julia Roberts. Kiek uždirba filmavimo kamerą valdantis jos vyras Danielis Moderis, nėra aišku, tačiau vidutinė Holivude dirbančio operatoriaus alga siekia 70 tūkst. JAV dolerių per metus. Jei šie skaičiai nėra nutolę nuo realybės, tai reikštų, kad Julia uždirba 2 tūkst. kartų daugiau nei jos mylimasis.

Popmuzikos žvaigždės Jessicos Simpson banko sąskaitoje – 150 mln. JAV dolerių, kuriuos moteris uždirbo dėl savo vokalinių sugebėjimų ir dizainerės gyslelės (J.Simpson kuriama mados imperija vertinama 1 mlrd. JAV dolerių). Jos mylimasis Ericas Johnsonas – buvęs futbolininkas, jo turtas vertinamas 100 tūkst. JAV dolerių. Tačiau J.Simpson tikriausiai įpratusi prie mažiau uždirbančių vyrų. Buvęs jos mylimasis Nickas Lachey teturėjo 35 mln. JAV dolerių.

Muzikos industrijos princesė Britney Spears su buvusiu mylimuoju Kevinu Federline’u susituokė, kai šis tebuvo vienas iš jos šokėjų, tad dideliais turtais vyras pasigirti tikrai negalėjo. Buvęs atlikėjos sužadėtinis Jasonas Trawickas taip pat nebuvo turtuolis, jo banko sąskaitoje – 6 mln. JAV dolerių. Tačiau teisti buvusių B.Spears mylimųjų nevalia – juk sunku varžytis su moterimi, kurios turtas vertinamas 200 mln. JAV dolerių.

Dailios figūros dainininkė Jennifer Lopez taip pat pakliuvo į mažiau už ją uždirbančių vyrų sūkurį. Nors gražuolė buvo susituokusi su įžymiuoju reperiu P.Diddy ir turtuoliu aktoriumi Benu Afflecku, ne visi jos mylimieji buvo turtingesni už ją pačią. Štai atlikėjas Marcas Anthony, su kuriuo J.Lopez turi 2 vaikus, turėjo 20 mln. JAV dolerių. O berniukas žaisliukas Casperas Smartas sunkiai teperžengė 1 milijono JAV dolerių ribą. Su 250 J.Lopez milijonų sunku lyginti.

Prieš 17 metų skurdžiai gyvenusi Joanne Rowling išleido savo pirmąją knygą apie Harį Poterį. Anuomet moteris nė nesapnavo, kad vieną dieną jos kūryba bus verta daugiau nei 1 mlrd. JAV dolerių. Jos mylimasis Neilas Murray, su kuriuo moteris susituokė prieš 12 metų, tuomet dirbo anesteziologu. Vidutinė metinė anesteziologo alga Jungtinėje Karalystėje – 110 tūkst. svarų sterlingų.

3 mlrd. JAV dolerių – tiek savo pačios jėgomis per ilgus karjeros metus uždirbo viena įtakingiausių pasaulio moterų, televizijos laidų vedėja, verslininkė ir atjautos simboliu Amerikoje tapusi Oprah Winfrey. Nors moteris nėra žengusi prie altoriaus, jau 28 metus ji tvirtai laikosi įsikibusi į savo mylimojo Stedmano Grahamo ranką. Ir jai visai nesvarbu, kad S.Grahamo užgyventas turtas tesudaro 10 mln. JAV dolerių. Tai net 7 kartus mažiau, nei O.Winfrey uždirbo vien tik per 2013 metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.