Gerard'as Depardieu paauglystėje vyrams atsiduodavo už pinigus

„Prancūzijos išdavikas“, Vladimiro Putino „bičiulis“ arba tiesiog – nepraustaburnis alkoholikas. Tokios etiketės nuolat klijuojamos 65-erių kino grandui, „Auksinio gaublio“ laureatui Gerard'ui Depardieu. Tačiau aktorius nė neketina nustoti šokiravęs visuomenės – dienos šviesą išvydo jo autobiografija „Ça s’est fait comme ça“ („Taip jau nutiko“), kurioje aktorius aprašo vaikystėje patirtas emocines traumas, chuliganišką prigimtį ir... seksą su tos pačios lyties atstovais.

Viena pikantiškiausių knygos dalių – atviras pasakojimas apie seksualinius ryšius su tos pačios lyties atstovais.<br>AOP nuotr.
Viena pikantiškiausių knygos dalių – atviras pasakojimas apie seksualinius ryšius su tos pačios lyties atstovais.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2014, 7:55 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 5:46 AM

Likimo siųsti išbandymai – dar augant motinos pilve. Žymus aktorius prisipažįsta, kad buvo nelaukiamas vaikas, o jo motina Lilette visokeriopai stengėsi atsikratyti vaisiaus nėštumo metu. „Aš buvau trečiasis vaikas, tas, kurio niekas nelaukė. Mano vargšė motina žalojo save, stengėsi atsikratyti manimi badydama save mezgimo virbalais. Ir vis dėlto, aš išgyvenau“, – rašoma autobiografijoje.

Viena pikantiškiausių knygos dalių – atviras pasakojimas apie seksualinius ryšius su tos pačios lyties atstovais.

„Dar būdamas vaikas suvokiau, kad galiu patenkinti homoseksualų poreikius. Parsiduodavau už pinigus“, – knygoje rašo aktorius, pridurdamas, kad sulaukęs 16 ne tik lytiškai tenkindavo vyrus už pinigus, tačiau po sekso dažną iš savo klientų sumušdavo bei apvogdavo.

Noro prasimanyti pinigų buvo didelio – tokio didelio, kad Gerard'as ryždavosi kraštutinumams. Aktorius prisipažįsta be jokių skrupulų atkasdavęs mirusiųjų kapus ir vogdavęs jų batus bei aksesuarus, su kuriais šie buvo palaidoti.

16-metis chuliganas už automobilio vagystę pakliuvo ir į kalėjimą. Trys savaitės, praleistos už grotų, aktoriui proto neįkrėtė. Vos tik paleistas iš įkalinimo įstaigos, G.Depardieu ir vėl grimzdo į dugną – pardavinėjo savo kūną, be jokios sąžinės graužaties vogdavo gatvėje sutiktų praeivių daiktus.

Nors G.Depardieu aktoriniai gebėjimai vyrui pelnė visuotinį pripažinimą, vienas vaidmuo jam, vis tik, niekuomet nesisekė. Būti mylinčiu tėvu, Gerardas, rodos, niekuomet nemokėjo.

Aktoriaus dukra Julie, vos paklausta apie šeimoje tvyrančius santykius, visuomet užsitverdavo tylos siena. Talentinga moteris niekada neafišavo giminystės ryšių su pasaulinio lygio aktoriumi, anaiptol – taip stengėsi nuslėpti faktą, kad yra G.Depardieu dukra, kad ne kartą gulė po chirurgo skalpeliu, siekdama pakeisti tėvelio jai „padovanotą“ nosį.

Autobiografijoje taip pat minimas ir velionis aktoriaus sūnus Guillaume'as, sekęs tėvo pėdomis. 2008-aisiais nuo plaučių uždegimo miręs vyras anuomet dėl finansinių sunkumų taip pat teikė sekso paslaugas. Guillaume'as taipogi buvo patekęs į kalėjimą už vagystę ir narkotikų platinimą.

Knygoje skandalingasis aktorius taip pat aprašė savo draugystę su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu. Pirmasis jųdviejų susitikimas įvyko 2008-aisiais ir, anot aktoriaus, jis iškart suprato turįs daug bendro su vienu prieštaringiausiai vertinamų pasaulio žmonių.

„Gyvenimas mums galėjo pasisukti visai kitaip – galėjome tapti chuliganais. Manau, kad pirmąjį kartą susitikus akis į akį, didžiausią įspūdį jam paliko mano chuliganiškoji pusė tai, kad aš, visiškai girtas, ne kartą voliojausi ant šaligatvio. Mes buvome drėbti iš to pačio molio. Būdamas 15, Vladimiras, kaip ir aš, nebuvo vertas nė sudilusio skatiko“, – rašoma knygoje.

G.Depardieu taip pat prisipažįsta, kad reguliariai rašo laiškus Rusijos prezidentui. „Rašau jam lyg kokiam senam bičiuliui – jį tai labai pralinksmina.“

Visai neseniai per interviu Gerard'as atskleidė pradedąs gerti 10 valandą ryto ir retsykiais taip įsivažiuojąs, kad be jokių skrupulų ištuština net 14 butelių vyno. Tačiau knygoje jis dievagojasi neesąs alkoholikas – veikiau žmogus, kankinamas daugybės baimių.

„Širdies plakimas, žarnų gurgimas ir sąnarių girgždėjimas – šie garsai mane varo iš proto. Tai tapo tiesiog nekontroliuojama. Jeigu lieku viešbutyje vienui vienas, tiesiog privalau gerti. Gerti tam, kad negirdėčiau savo kūno skleidžiamų garsų, antraip išeisiu iš proto! Ramiai užmigti galiu tik tuomet, kai esu visiškai girtas“, – atskleidė aktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.