7 žvaigždučių prabanga: viešbutis, kuriame tuokėsi G. Clooney

Rugsėjo pabaigoje Holivudo gražuolio George’o Clooney (53 m.) gerbėjų širdys dužo į šipulius – aktorius vedė savo išrinktąją, britų ir libaniečių kilmės teisininkę Amal Alamuddin (36 m.), taip atsikratydamas geidžiamiausio pasaulio jaunikio etiketės ir amžiams pasižadėdamas savo gyvenimo moteriai. Pompastiška tuoktuvių ceremonija įvyko Venecijos viešbutyje „Aman Canal Grande“. Kodėl iškilmėms buvo pasirinktas būtent šis viešbutis?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-09 01:47, atnaujinta 2018-01-28 01:43

Jaunieji ir svarbiausi svečiai penktadienio vakarą atvyko į XVI a. statytuose rūmuose „Palazzo Papadopoli“ įsikūrusį išskirtine prabanga tviskantį viešbutį. Nenuostabu, kad aktorius ir jo mylimoji išsirinko būtent šią vietą – tai vienas iš nedaugelio 7 žvaigždučių viešbučių visame pasaulyje.

Ištaigingą rezidenciją primenančiame viešbutyje yra 24 unikaliai dekoruoti kambariai, kuriuose atsispindi renesanso laikų architektūra, subtiliai susipinanti su šiuolaikiniu modernu. Kambarių lubos dekoruotos freskos technika, o sienos išmargintos šilkiniais tapetais. Be kita ko, prabangos įspūdį sustiprina ir milžiniški sietynai.

Viename kambarių yra ir garsaus Venecijos XVI a. pradžios skulptoriaus Jacopo d’Antonio Sansovino sukurtas židinys, kurį dažnas išdrįstų pavadinti tikru meno kūriniu.

Pažvelgus pro langus atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai – Didysis kanalas, privatūs žaliuojantys sodai, o terasoje poilsiaujantys svečiai gali mėgautis įstabia Venecijos panorama ir retsykiais, debesims prasisklaidžius, šmėžuojančiais Alpių vaizdais. Viešbučio darbuotojai tikina, kad geriausias metas apsilankyti terasoje – ankstyvą rytą saulei kylant arba vakare jai leidžiantis už horizonto.

7 žvaigždučių viešbutyje yra ir didžiulė aukso spalvos oda dekoruota biblioteka, taip pat šventyklą primenanti nedidelė SPA grožio oazė ir sporto klubas sveikata bei kūno grožiu besirūpinantiems svečiams.

Didžiausi gurmanai laukiami dviejuose restoranuose. Raudonojoje salėje svečiai yra vaišinami italų virtuvės patiekalais, o geltonojoje atsiskleidžia japoniška dvasia.

Žinoma, apsilankyti tokiame prabangiame viešbutyje išgali tik tokie turtuoliai kaip G.Clooney ir A.Alamuddin – viena nakvynė čia kainuoja nuo 1150 iki 3650 eurų. Tačiau vestuvės – viena svarbiausių gyvenimo švenčių ir šįkart jaunieji nė neketino taupyti savo laimės sąskaita.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?