J. Lawrence nuotraukų nutekinimą prilygino lytiniam nusikaltimui

Į nuogų įžymybių nuotraukų nutekinimo skandalo sūkurį pakliuvusi Holivudo aktorė Jennifer Lawrence nė neketina teisintis, kodėl savo mobiliajame telefone kaupė nuogybių kolekciją. Pirmą kartą po neregėto masto programišių atakos prabilusi aktorė netuščiažodžiavo ir asmeninių nuotraukų vagystę pavadino seksualiniu nusikaltimu, rašo „Lietuvos rytas“.

Aktorė J.Lawrence nuotraukų nutekinimą prilygino lytiniam nusikaltimui.<br>„Vanity Fair“ nuotr.
Aktorė J.Lawrence nuotraukų nutekinimą prilygino lytiniam nusikaltimui.<br>„Vanity Fair“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 11, 2014, 3:02 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 5:54 PM

„Tai nėra skandalas, tai šlykštus seksualinis užpuolimas“, – lapkričio mėnesio „Vanity Fair“ leidiniui teigė J.Lawrence ir pridūrė, kad asmens privatumo pažeidimai turėtų būti traktuojami kaip seksualiniai užpuolimai, o užpuolikai baudžiami.

Aktorė taip pat pareiškė, kad tie, kurie, smalsumo vedami, išdrįso peržvelgti nuogų garsenybių nuotraukas, dabar turėtų gėdytis savo poelgio.

24-erių aktorė neslėpė, kad iš jos telefono pavogtos nuotraukos, kuriose ji – nuogutėlė, buvo skirtos buvusiam jos vaikinui. Tikima, kad garsenybė kalbėjo apie buvusį mylimąjį Nicholą Houltą, su kuriuo išsiskyrė šią vasarą. Pora susipažino 2011 metais filmo „Iksmenai: pirma klasė“ filmavimo aikštelėje.

„Tai buvo meilės kupini, sveiki santykiai, trukę ketverius metus. Tarp mūsų buvo didelis atstumas...

Tokiu atveju reikėjo rinktis: arba tavo vaikinas žiūrės pornografinius filmus, arba jis žiūrės į tave“, – savo pasirinkimo neslėpė aktorė.

Vis dėlto kad pikantiškos asmenukės pasieks viešumą, aktorė nesapnavo nė baisiausiame košmare. Dėl rugpjūčio 31-osios išpuolio aktorė išliejo nemažai ašarų, tačiau netrukus liūdesį pakeitė įniršis.

„Oskaro“ laureatė nerimavo, kaip į viešumą patekusios skandalingos nuotraukos paveiks jos tolesnę karjerą. Juk tai nutiko pačiu netinkamiausiu metu – jai pasiekus populiarumo viršūnę.

„Tai mano kūnas, ir sprendimas, rodyti jį viešai ar ne, turėtų priklausyti tik man. Vien mintis, kad šį sprendimą už mane padarė kas nors kitas, yra pasišlykštėtinas. Netgi negaliu patikėti, kad gyvename tokiame pasaulyje“, – liūdesio neslėpė populiarioji aktorė.

Vos tiktai interneto erdvėje pasklido nuogų įžymybių nuotraukos, J.Lawrence suskubo rašyti viešo pareiškimo. Bet kaip rasti tinkamus žodžius?

„Norėjau viešai atsiprašyti, tačiau supratau, kad atsiprašinėti neturiu už ką“, – teigė aktorė ir pridūrė, kad vien mintis, kad kažkas iš šio skandalo bandė pralobti, jai atrodo atgrasi ir nesuprantama.

„Net artimi žmonės, kuriuos be galo myliu, sakė: „Taip, aš mačiau tas nuotraukas.“ Nenorėjau dėl to pykti, tačiau niekaip negalėjau suprasti jų poelgio. Juk aš nesuteikiau jiems leidimo žiūrėti į mano nuogą kūną“, – atviravo „Bado žaidynių“ žvaigždė.

Kaip pasakyti artimiesiems, kad visas pasaulis išvydo tavo nuogą kūną? Toks iššūkis laukė ir J.Lawrence. Aktorė turėjo apie skandalą papasakoti savo tėvui Gary.

„Man nesvarbu, kiek pinigų uždirbau filmuodamasi „Bado žaidynėse“.

Prisiekiu, jokie pinigai neverti to skausmo, kurį sukeli pranešdama savo tėvui tokią žinią“, – kalbėjo aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.