Atlikėjas Enrique Iglesias nutraukė santykius su Ana Kurnikova

Po koncerto Los Andžele 39-erių saldžiabalsis atlikėjas Enrique Iglesias prisipažino, kad jųdviejų santykiai su Ana Kurnikova – jau praeityje. Pasak portalo „7days“, dainininkas žurnalistams apatiškai pareiškė, kad jo santuoka su rusų tenisininke – anuliuota. Tai sukėlė tikrą ažiotažą žiniasklaidoje, mat gandų, kad atlikėjas ir sportininkė susituokė – niekuomet ir nebuvo.

Po koncerto Los Andžele 39-erių saldžiabalsis atlikėjas Enrique Iglesias prisipažino, kad jųdviejų santykiai su Ana Kurnikova – jau praeityje.<br>„Reuters“ nuotr.
Po koncerto Los Andžele 39-erių saldžiabalsis atlikėjas Enrique Iglesias prisipažino, kad jųdviejų santykiai su Ana Kurnikova – jau praeityje.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2014, 4:56 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 4:42 AM

„Šiuo metu vyksta skyrybų procesas. Skyrybų dokumentus gavau prieš tris dienas. Tai ekskliuzyvas. Tai – tiesa. Aš nejuokaujų“, – žurnalistams paklausus, ar jiedu su Ana vis dėlto buvo susituokę, atsakė E.Iglesias.

Vis dėlto tikima, kad šios kalbos – tėra reklaminis triukas, kuriuo siekiama pritraukti daugiau klausytojų į atlikėjo koncertinį turą „Sex and Love tour“.

„Aš nesu nusiteikęs prieš santuoką. Tiesiog kai su mylimu žmogumi esi tiek daug metų, nesinori nieko keisti. Tikiu, kad susituokę netapsime laimingesni, nei esame dabar“, – kiek anksčiau per amerikiečių televizijos laidą „Sunday“ apie santuoką teigė atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.