Amber Rose prieš Kim Kardashian: kurios užpakaliukas geresnis?

Regis, reperis Kanye Westas tikrai turi mėgiamą moterų tipažą. Po to, kai nuolat į žiniasklaidos akiratį pakliūnanti jo žmona Kim Kardashian visuomenę apstulbino internete paviešinusi pikantišką asmenukę, moters pėdomis pasekė ir buvusi reperio mergina Amber Rose, su kuria jis susitikinėjo nuo 2008-ųjų iki 2010-ųjų. Itin akivaizdaus moterų panašumo pastebėti tiesiog neįmanoma. Ir tai – tikrai ne veido bruožai ar plaukų spalva.

Amber Rose ir Kim Kardashian.
Amber Rose ir Kim Kardashian.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-16 07:03, atnaujinta 2018-01-27 03:46

Socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalijusi erotiška nuotrauka, A.Rose gerbėjams priminė didžiulį ažiotažą sukėlusią K.Kardashian nuotrauką, kurioje pramogų pasaulio žvaigždė pademonstravo stulbinančio dydžio užpakaliuką.

Savo nuotraukoje A.Rose taip pat tevilkėjo maudymosi kostiumėlį, akcentuodama neįtikėtinus kūno linkius. Gerbėjus taipogi sudomino ir nauja manekenės šukuosena - itin trumpi moters plaukai buvo nudažyti raudonomis širdelėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.