Besilaukianti Kembridžo kunigaikštienė Catherine grįžo į viešumą

Antradienį visų akys nukrypo į Didžiąją Britaniją – Kembridžo kunigaikštienė Catherine pasirodė viešumoje pirmą kartą po to, kai patvirtino gandus apie nėštumą.

13 savaičių besilaukianti Catherine dalyvavo oficialiame karališkosios poros susitikime su Singapūro prezidentu Tony Tanu ir jo žmona Mary.<br>AOP nuotr.
13 savaičių besilaukianti Catherine dalyvavo oficialiame karališkosios poros susitikime su Singapūro prezidentu Tony Tanu ir jo žmona Mary.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2014, 4:11 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 5:08 AM

13 savaičių besilaukianti Catherine dalyvavo oficialiame karališkosios poros susitikime su Singapūro prezidentu Tony Tanu ir jo žmona Mary.

Per vizitą Kembridžo kunigaikštienė atrodė žavingai. Ji pasipuošė elegantišku mados namų „Alexander McQueen“ paltu-suknia. Prie langeliais margintos suknios kunigaikštienė priderino Jane Taylor kurtą pilką skrybėlaitę. 

Pranešimą apie Catherine nėštumą Kensingtono rūmai išplatino rugsėjo pradžioje. Nuo to laiko moteris nesirodė viešumoje, nes buvo per silpna vykdyti karališkos šeimos atstovės pareigas.

Dėl prastos savijautos Catherine nedalyvavo daugelyje renginių, atšaukė savo oficialią kelionę į Maltą, nedalyvavo labdaringame organizacijos „The Art Room“ renginyje.

Nors moterį iki šiol kamuoja stiprus pykinimas, jos būklė nuolat gerėja.

Antras vaikas Kembridžo kunigaikščiams turėtų gimti kitų metų balandį. Tai pirmadienį patvirtino Kensingtono rūmai.

Princo Williamo sutuoktinė nuo stipraus pykinimo kentėjo ir per pirmąjį savo nėštumą. Tuomet Catherine dėl nėščiosios pykinimo buvo atsidūrusi ligoninėje.

Williamo ir Kate pirmagimis George'as Alexanderas Louisas gimė 2013 metų liepos 22 dieną Londono Švč. Marijos ligoninėje. Jis svėrė 3,8 kilogramo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.