Skandalingoji Katie Price – vulgariausia fėja istorijoje?

Erotinis modelis Katie Price trečiadienį pristatė naujausią savo novelę „Išpildyk mano svajones“ (angl. „Make My Wish Come True“). Magiškas knygos pavadinimas padiktavo moteriai ir magišką įvaizdį – per knygos pristatymą Katie tapo fėja.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2014, 10:02 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 12:53 AM

Tiesa, jos fėjos kostiumas tikriausiai yra atviriausias fėjos kostiumas pasaulyje. Baltas triko, puoštas žėrinčiais akmenėliais ir plunksnomis, taip suspaudė modelio krūtis, kad atrodė, jog jos tuoj iškris.

Išskirtinį K.Price įvaizdį užbaigė permatomais aukštakulniais, dėl itin aukšto kulniuko dažnai vadinamais batais-žudikais, žėrinčia tiara ir milžiniška burtų lazdele.

Toks atviras kostiumas parodė, kad rugpjūtį kūdikio susilaukusi Katie laiko veltui neleido – moteris greitai susigrąžino iki gimdymo turėtą figūrą.

Romantinė novelė „Išpildyk mano svajones“ – ne pirmoji knyga, kurią išleido Katie. Iki šiol ji buvo parašiusi ir išleidusi knygutes vaikams, autobiografiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.