Jennifer Lawrence skyrybos su Ch. Martinu - dėl Gwyneth Paltrow

24-erių aktorė Jennifer Lawrence, regis, pavargo nuo meilės trikampio, į kurį įsisuko vos prieš keturis mėnesius. Portalas „E!Online“ praneša, kad Holivudo gražuolė išsiskyrė su „Coldplay“ vokalistu Chrisu Martinu (37 m.). Ir visa tai – dėl buvusios jo žmonos Gwyneth Paltrow.

Holivudo gražuolė Jennifer Lawrence išsiskyrė su „Coldplay“ vokalistu Chrisu Martinu. Ir visa tai – dėl buvusios jo žmonos Gwyneth Paltrow.<br>AOP nuotr.
Holivudo gražuolė Jennifer Lawrence išsiskyrė su „Coldplay“ vokalistu Chrisu Martinu. Ir visa tai – dėl buvusios jo žmonos Gwyneth Paltrow.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 28, 2014, 1:25 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 10:17 AM

Pora pirmą kartą buvo susieta birželio pabaigoje, o praėjusį mėnesį jiedu drauge buvo nufotografuoti išlipantys iš privataus lėktuvo Los Andžele.

Santykiai iširo praėjus vos keletai dienų nuo jaukios Ch.Martino, buvusios žmonos G.Paltrow ir jųdviejų vaikų, dukros Apple ir sūnaus Moses, vakarienės suši restorane. Teigiama, kad per šeimos susibūrimą 42-ejų Gwyneth švelniai glostė Chriso veidą, taip pakurstydama kalbas, jog taškas jų santykiuose dar nėra padėtas. Tą pačią naktį Jennifer buvo pastebėta vakarieniaujanti su draugais, tačiau jos nuotaika neatrodė pakili.

„Jennifer pabodo stebėti, kaip Chrisas ir Gwyneth žaidžia „laimingą šeimą“. „Bado žaidynių“ aktorę taipogi erzino tai, kad Chrisas visuomet stengėsi nuslėpti jų santykius, jiedu retai pasirodydavo viešumoje“, - portalui „MailOnline“ teigė šaltinis.

Anksčiau J.Lawrence susitikinėjo su kolega iš filmo „Iksmenai: pirma klasė“ Nicholasu Houltu, bet šiais metais su juo išsiskyrė, o Ch.Martinas, kaip žinia, kovo mėnesį po 10 metų trukusios santuokos išsiskyrė su G.Paltrow, tačiau dėl vaikų gerovės jie liko labai artimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.