Ar pavyktų Kylie Minogue pažaboti užkietėjusį širdžių daužytoją?

Niekas nepaneigtų – antradienio vakarą dizainerio Valentino Garavani garbei skirtame vakarėlyje kartu nufotografuoti gražuolė Kylie Minogue (46 m.) ir restoranų bei viešbučių verslo magnatas Andre Balazsas (57 m.) atrodo išties žavingai. Smulkutė, it miniatiūrinė lėlė atrodanti dainininkė už aukšto, tvirto ir savimi pasitikinčio Andre turėtų jaustis lyg už mūro sienos. Galbūt vengrų kilmės milijonierius galėtų tapti tuo vieninteliu, kurio šitiek metų ieško žavioji atlikėja?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2014, 3:43 PM, atnaujinta Jan 23, 2018, 10:24 PM

Tiems, kurie pažįsta A.Balazsą, šis teiginys sukeltų juoko priepuolį, mat mat vienas geidžiamiausių Holivudo jaunikių ne kartą buvo tituluotas tikrų tikriausiu širdžių daužymo ekspertu. Ir saugumo jausmo, kurio po skausmingo išsiskyrimo su neištikimu mylimuoju Olivieriu Martinezu taip desperatiškai ieško populiarioji atlikėja, jis niekuomet negalėtų pasiūlyti.

Nuo aktorių Renee Zellweger, Cameron Diaz, Sharon Stone iki manekenės Naomi Campbell ar skandalingai pagarsėjusios dainininkės Courtney Love – užburiančiai Andre šypsenai neatsispyrė daugybė pramogų pasaulio moterų. Štai visai neseniai jis išsiskyrė su geriausia aktorės Jennifer Aniston drauge Chelsea Handler – ir, regis, visai dėl to nesisieloja, juk dar praėjusį mėnesį charizmatiškasis A.Balazsas restorane privertė Pippą Middleton koketiškai kikenti ir viliokiškai sukti sruogas aplink pirštus.

1980-aisiais A.Balazsas buvo laimingai vedęs Kate Ford – „Ford models“ modelių agentūros paveldėtoją. Sėkmingas viešbučių ir restoranų verslas pelnė jam ne tik daugybę pinigų, tačiau ir daug pažinčių. Ir štai pradėjus bičiuliautis su garsiausiais ir turtingiausiais pramogų pasaulio atstovais, santuoka ėmė byrėti.

O byrėjo ji ne dėl paprastos kelyje pasitaikiusios gražuolės, o dėl populiariosios aktorės Umos Thurman. Jau visai netrukus santuoka buvo anuliuota. Audringas romanas su U.Thurman kone nesibaigė vestuvėmis. Tik štai vieną dieną Andre ėmė ir nutraukė jųdviejų santykius, taip sudaužydamas Umos širdį.

Andre, žinoma, neliūdėjo ir jau netrukus buvo pastebėtas podiumo žvaigždės Naomi Campbell draugijoje. Dar po mėnesio – aktorės Cameron Diaz glėbyje. Tų pačių metų pabaigoje vakarieniavo su aktore Renee Zellweger, o linksmybes pratęsė jos namuose. 2009-aisiais, po „Oskarų“ įteikimo ceremonijos vakarėlio glamonėjosi ir su Sharon Stone, po dviejų mėnesių – jau bučiavosi su Daphne Guinness viename iš „Topshop“ vakarėlių Niujorke.

Tačiau bene garsiausias jo romanas, trukęs vienerius metus, buvo su nuo narkotikų priklausoma atlikėja Courtney Love. Iki tol jie buvo pažįstami bene 25-erius metus. C.Love 2010-aisiais sakė: „Įsimylėjau. Tai malonu, tačiau taip pat – gąsdina. Jis gali būti tikrai „blogas berniukas“. Žinote, turiu jo namų raktą... Tačiau kas gali būti geriau nei gyventi viename iš jo viešbučių?“

Vis dėlto romanui buvo lemta pasibaigti, mat nevaldomo pavydo apimta Courtney kadaise verslininkui iškėlė tikrų tikriausią sceną viešumoje. Teigiama, kad šioji tiesiog pasiuto išvydusi mylimąjį besišnekučiuojantį su kita moterimi. Na, o galutinis taškas buvo padėtas po skandalingo C.Love interviu, per kurį ji prisipažino kadaise turėjusi lesbietišką romaną su mados ikona Kate Moss.

Tad kas gi tas A.Balazsas ir kaip, po velniais, jam pavyko suvilioti tiek daug garsių ir gražių moterų?

Iš Vengrijos į Ameriką persikėlusią šeimą lydėjo neįtikėtina sekmė. Tėvas Endre įsidarbino dėstytoju Harvardo medicinos mokyloje, o motina Eva ėmėsi psichologės darbo McLean'o ligoninėje Masačusetse. Andre augo saugioje ir geroje aplinkoje – nenuostabu, kad berniukas turėjo puikias galimybes siekti aukštojo mokslo.

Persikėlęs į Niujorką jis ėmėsi investuotojo darbo – jis puikiai žinojo, kaip užmegzti ryšius, kaip prisivilioti tinkamus žmones. Sėkmė nenusigręžė ir kai šis nusprendė nerti į restoranų verslą, vėliau – apsiimti viešbučiais. Tuo metu Andre sutiko būsimą žmoną K.Ford, su kuria susilaukė dviejų dukrų: Alessandros (23 m.) ir Isabelės (19 m.).

Didžiausia sėkmė Andre laukė, kai šis įsigijo apleistą Marmont pilį Los Andžele, kurioje kadaise apsistoję buvo aktoriai Johnas Belushi, Jean Harlow, Clarkas Gable ir Greta Garbo. Nors pilis buvo renovuota iš pamatų, Andre sugebėjo išlaikyti autentišką jos stilių, kas beprotiškai žavėjo lankytojus.

1997-aisiais atidarytas „Sunset Beach“ viešbutis Long Ailende, 1998 – „Mercer“ Niujorke. Įžymybės tiesiog pamėgo šias prabanga alsuojančias vietas. Tarp lankytojų buvo tokie skambūs vardai kaip žiniasklaidos magnatas Rupertas Murdochas, dizaineris Calvinas Kleinas, aktorius Russellas Crowe ir daugelis kitų. Šiuo metu A.Balazsas turi net 8 viešbučius visame pasaulyje, kuriuose nuolat lankosi turtuoliai.

A.Balazso aistra prabangai, dėmesys detalėms ir, be jokios abejonės, didžiulis pažinčių ratas nulėmė neįtikėtiną verslininko sėkmę. Londone atidarytas prašmatnus „Chiltern Firehouse“ restoranas – taip pat priklauso Andre. Spėkite, kas įtikėjo jo idėja ir mielai sutiko tapti rėmėju? „Google“ valdybos pirmininkas Ericas Schmidtas.

Tiesa, pastaruoju metu žiniasklaidos taikiklyje ir vėl šmėžuojantis A.Balazsas daugeliui atrodo įdomus ne dėl savo pasiekimų, o asmeninio gyvenimo. Ypač – santykių su K.Minogue. Žinoma, poros atstovai spaudai jųdviejų ryšio nekomentuoja, o Andre artimas šaltinis tikina, kad jiedu, greičiausiai, tėra tiesiog geri draugai, juk Kylie nuolat apsistoja jo viešbučiuose Niujorke.

Bet ar pajėgtų viena gražiausių planetos moterų atsispirti žavaus milijonieriaus kvietimui kartu pavakarieniauti, net ir žinodama, jog jis – profesionalus širdžių daužytojas?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.