Nepilnametės išžaginimu kaltinamas Billas Cosby grįžta į sceną

Amerikiečių komikas Billas Cosby išeis į sceną pirmą kartą nuo praėjusių metų lapkričio, praneša „The Associated Press“. Tada jam buvo pateiktas kaltinimas nepilnametės išžaginimu.

Billas Cosby.<br>Scanpix nuotr.
Billas Cosby.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 7, 2015, 7:28 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 5:39 PM

Iš viso aktorius kaltinamas seksualine prievarta prieš 15 moterų. Dauguma jų teigia, kad prieš tai jis jas apsvaigindavo narkotikais.

Numatomą B.Cosby pasirodymą Kanadoje gali aptemdyti protesto akcijos, kurias grasina surengsią piliečiai, laikantys aktoriui pateiktus kaltinimus pagrįstais.

Pastarąjį kaltinimą B.Cosby praėjusių metų gruodžio 2 d. pateikė dabar jau 55 metų amžiaus Judy Huth. Padavusi ieškinį Los Andželo teismui, ji pareiškė, kad 1974 metais, kai jai buvo tik 15 metų, žinomas pramogų verslo atstovas seksualiai priekabiavo prie jos.

Anot moters, garsus komikas pakvietė ją į barą, nugirdė, o paskui atliko seksualinio pobūdžio veiksmus. J.Huth teigia, kad incidentas padarė jai sunkią psichologinę traumą ir tapo daugybės fobijų atsiradimo priežastimi.

B.Cosby advokatas neigia kaltinimus komiko adresu.

B.Cosby žinomas žiūrovams vaidmenimis juostose „Sugrįžimas į Ozo šalį“ („Journey Back to Oz“, 1974), „Džekas“ („Jack“, 1996), „Komikas“ („Comedian“, 2002), taip pat seriale „Kosbis“ („Cosby“, 1996-2000).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.