Nugriaudėjo „People‘s Choice Awards“ apdovanojimai

Robertas Downey jaunesnysis ir Jennifer Lawrence trečiadienį Los Andžele iškilo kaip didžiausi apdovanojimų „Žmonių pasirinkimas“ (People's Choice awards) laimėtojai, o televizijos kategorijose prestižinį geriausio šou apdovanojimą pelnė „Didžiojo sprogimo teorija“. 

Vakaro akimirka.<br>„Scanpix“ nuotr.
Vakaro akimirka.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 8, 2015, 10:05 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 4:57 PM

„Geležinio žmogaus“ žvaigždė R.Downey buvo paskelbtas ir mėgstamiausiu kino aktoriumi, ir mėgstamiausiu draminiu kino aktoriumi, o „Bado žaidynių“ aktorė J.Lawrence atsiėmė apdovanojimus bendrai už kiną ir už veiksmo filmus. 

Muzikos kategorijose mėgstamiausio artisto vardą pelnė Edas Sheeranas, o mėgstamiausios artistės – Taylor Swift. 

Mėgstamiausiu kino filmu buvo paskelbta „Disney“ „Piktadarės istorija“, kurioje vaidina Angelina Jolie, o geriausiu veiksmo filmu – paauglių nuotykiai „Divergentė“, kurioje vaidinantys Shailene Woodley ir Theo Jamesas buvo paskelbti mėgstamiausiu kino duetu. 

„Žmonių pasirinkimo“ apdovanojimai, kuriais prasideda metinis Holivudo apdovanojimų sezonas, yra skirstomi pagal visuomenės balsus, ne taip, kaip industrijos atstovų skiriami „Oskarai“ ar „Grammy“ arba užsienio žurnalistų skiriami „Auksiniai gaubliai“. 

„Žmonių pasirinkimo“ komedijos kategorijose trečiadienio vakarą triumfavo „Nevykėliai po priedanga 2“, veteranas Adamas Sandleris buvo paskelbtas mėgstamiausiu aktoriumi, o „Sunokusių pamergių“ žvaigždė Melissa McCarthy – mėgstamiausia aktore. 

„Noriu padėkoti gerbėjams, kurie eina ir perka kino bilietus, ir leidžia man daryti tai, ką darau. Ačiū už darbą“, – sakė M.McCarthy, kuri pridūrė: „Be jūsų neturėčiau darbo ir sukiosiuosi aplinkui, kiek mane laikysite“. 

Televizijos kategorijose CBS situacijų komedija „Didžiojo sprogimo teorija“ pelnė pagrindinį apdovanojimą, įveikusi tokius varžovus kaip „Sostų karai“, „Once Upon a Time“ ir „Vaikščiojantys negyvėliai“. 

„Didžiojo sprogimo teorija“ taip pat pelnė mėgstamiausios televizijos tinklų komedijos apdovanojimą ir atnešė geriausios komedijų aktorės apdovanojimą Kaley Cuoco-Sweeting. Geriausio komedijų aktoriaus apdovanojimas atiteko „Choro“ žvaigždei Chrisui Colferiui. 

Mėgstamiausia televizijos tinklų drama buvo paskelbta „Grėj anatomija“, kuri taip pat padovanojo mėgstamiausių draminių aktorių prizus Patrickui Dempsey ir Ellen Pompeo. 

Muzikos gerbėjai tuo tarpu lėmė, kad E.Sheeranas geriausio atlikėjo kategorijoje įveikė Pharrellą Williamsą, Johną Legendą, kantri muzikos žvaigždę Blake'ą Sheltoną ir jaunąją britų soulo sensaciją Samą Smithą. 

Taylor Swift įveikė Beyonce, Iggy Azaleą, Katy Perry ir Sią. Tuo tarpu mėgstamiausia grupe buvo paskelbta „Maroon 5“, o „prasiveržusiais“ atlikėjais – „5 Seconds of Summer“. 

Apdovanojimų sezonas įsisiūbuoja – šį sekmadienį įvyks „Auksinių gaublių“, kuriais taip pat pagerbiami muzikantai ir televizininkai, įteikimo ceremonija, o kitą ketvirtadienį bus paskelbti „Oskarų“ nominantai. 

„Grammy“ turi būti išdalyti vasario 8-ąją, o „Oskarai“ – vasario 22-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.