Atskleista, kodėl Victoria Beckham niekada nesišypso

Žavingoji Victoria Beckham (40 m. ) laikoma kone stilingiausia moterimi ir tuo pačiu suspėja būti kuo tik nori: dizainere, Jungtinių Tautų geros valios ambasadore, keturių vaikų motina, namų šeimininke, aktyvia visuomenės veikėja ir mylinčia futbolininko Davido Beckhamo žmona. Keista, tačiau turėdama, rodos, išsvajotą gyvenimą, Victoria neatrodo laiminga – ji niekada nesišypso.

Atskleista paslaptis, kodėl gražioji Victoria Beckham niekada nesišypso.<br>„Scanpix"nuotr.
Atskleista paslaptis, kodėl gražioji Victoria Beckham niekada nesišypso.<br>„Scanpix"nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 9, 2015, 8:02 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 12:37 PM

Šią paslaptį Victoria pagaliau atskleidė Amerikos žurnalui „Vogue“, atsakinėdama į trumpus 73 klausimus. Vaizdo įrašas buvo filmuojamas moters parduotuvėje, esančioje Doverio gatvėje. Beatsakinėdama į klausimus, Victoria nusišypsojo žurnalistui.

Į klausimą, ką dizainerė pirmiausiai veikia atsikėlusi ryte, ji pasakojo, kad keliasi visuomet šeštą valandą ryto ir pirmiausiai pasižiūri, ką veikia jos vaikai. Mėgstamiausia Victorios spalva – rausva saulėlydžio, o labiausiai įspūdį palikęs filmas - „Dvylika vergovės metų“. Žiūrėdamą šį filmą, gražioji V.Beckham verkia.

Taip pat gražuolė atsakinėdama į klausimus džiaugėsi savo vyru – ji tiki meile iš pirmo žvilgsnio, romantiškiausia naktis – su futbolininku Davidu ir gražuolė iškart pažymi, jog blogiausias kada nors jai užduotas klausimas – kodėl ji niekada nesišypso.

„Aš šypsausi viduje ir jaučiu atsakomybę už visą mados bendruomenę“, - sakė mados ikona laikoma Victoria.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.