Gimtadienį švenčiančios Catherine išvaizdos pokyčiai

Sausio 9-ąją Kembridžo kunigaikštienė Catherine švenčia 33 gimtadienį. Karališkųjų rūmų atstovų teigimu, antro vaiko besilaukianti Catherine savo gimtadienį planuoja praleisti su artimiausiais žmonėmis.

Kembridžo kunigaikštienės Catherine išvaizdos pokyčiai.<br>Scanpix nuotr.
Kembridžo kunigaikštienės Catherine išvaizdos pokyčiai.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 9, 2015, 2:05 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 1:21 PM

Į viešąją erdvę Catherine negrįžtamai pateko prieš ketverius metus, kai princas Williamas jai pasipiršo. Paprastumu ir nuoširdumu išsiskirianti Catherine greitai tapo stiliaus ikona, kopijuojama tūkstančių moterų.

Catherine plaukų spalvos plaukų dažai Didžiojoje Britanijoje yra populiariausi jau ketverius metus. Karališkosios šeimos gerbėjos mintinai žino ne tik Kembridžo kunigaikštienės ūgį, drabužių ar batų dydį, bet ir jos garbanos diametrą.

Tačiau ne visada Catherine buvo neprilygstama stiliaus klausimais. Pažinties su princu Williamu pradžioje ji visai neišsiskyrė iš kitų merginų. Juolab, kad ir dirbo ji visai ne princesei tinkantį darbą – Catherine buvo drabužių pirkimo vadybininkė aprangos bendrovėje.

O ir Catherine šeima - nekilminga. Jos tėvai, Michaelas ir Carole Middletonai, susipažino dirbdami „British Airways“ oro linijose – ji buvo skrydžių palydovė, o jis skrydžių dispečeris – ir pirmiausia apsigyveno bute Slau miestelyje.

Būdama vaikas Catherine pustrečių metų gyveno Jordanijoje. Middletonų šeima į šalį atvyko, kai jai buvo dveji metukai.

Middletonų šeimos turtus sukrovė internetinė bendrovė, kurią jie įkūrė pardavinėdami dovanų maišelius ir kitus vaikų švenčių atributus. Kate ir jos jaunesni sesuo bei brolis buvo modeliai pirmuosiuose prekių kataloguose.

Įmonės sėkmė ne tik leido šeimai persikraustyti į didesnius namus gražiame Baklberio miestelyje, bet ir išleisti Catherine į privačią Marlboro mokyklą.

Būtent Marlbore ji pirmą kartą susidūrė su vaikais iš šeimų, dažnai besisukiojančių karališkose draugijose, ir čia, teigiama, Catherine buvo vadinama būsimąja princese – dėl savo žavėjimosi princu, kurio iki tol nebuvo sutikusi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.