B. Spears kūno pokyčiai: kur dingo gelbėjimosi ratas ant pilvo?

Ne paslaptis, kad popmuzikos princese tituluojama atlikėja Britney Spears (33 m.) su nuolat kintančiu kūno svoriu kovoja jau daugelį metų, tačiau putlios ir neprisižiūrinčios moters įvaizdis, regis, jau praeityje. Plokščias pilvas ir stangrus dainininkės užpakaliukas – puikus atsakas pavyduoliams, nuolat kaltinantiems B.Spears nuotraukų retušavimu.

Plokščias pilvas ir stangrus dainininkės užpakaliukas – puikus atsakas pavyduoliams, nuolat kaltinantiems B.Spears nuotraukų retušavimu.<br>AOP nuotr.
Plokščias pilvas ir stangrus dainininkės užpakaliukas – puikus atsakas pavyduoliams, nuolat kaltinantiems B.Spears nuotraukų retušavimu.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 12, 2015, 6:34 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 7:28 AM

Vos neseniai žurnalo „Women's Health“ viršelį papuošusi žvaigždė kaip mat sulaukė kritikos strėlių – esą jos figūra padailinta „Photoshop“ programa, o veidas, neva, tiesiog neatpažįstamas.

Žurnalo redakcija suskubo apginti savo bei atlikėjos garbę ir paviešino vaizdo įrašą, kuriame atskleidžiami fotosesijos užkulisiai. Vaizdo įraše matyti, kad B.Spears iš tiesų uoliai pluša sporto salėje.

Apie tą byloja ir naujausios paparacų nuotraukos, kuriose atlikėja įsispraudė į aptempiančias treningines kelnes ir trumpus, pilvą atidengiančius marškinėlius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.