Aktorei Gwyneth Paltrow Bradas Pittas buvo per geras

Aktorė Gwyneth Paltrow pagaliau atvirai papasakojo apie savo romanus su Holivudo gražuoliukais Bradu Pittu ir Benu Afflecku ir tvirtino, kad vienas jų buvęs jai per geras, o kitas tuo metu nebuvo pasirengęs meilei.

G.Paltrow pagaliau atvirai papasakojo apie savo romanus su Holivudo gražuoliukais B.Pittu ir B.Afflecku.<br>„Scanpix“ nuotr.
G.Paltrow pagaliau atvirai papasakojo apie savo romanus su Holivudo gražuoliukais B.Pittu ir B.Afflecku.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 15, 2015, 10:31 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 1:03 AM

Per atvirą pokalbį su JAV radijo laidų vedėju Howardu Sternu aktorė, kuri nuo praėjusių metų nebegyvena su vyru Chrisu Martinu, tvirtino, kad neturėjo teisės susitikinėti su B.Pittu, bet pripažino, kad buvo beprotiškai įsimylėjusi buvusį sužadėtinį.

„Tikrai jį įsimylėjau. Jis buvo toks žavus ir mielas. Noriu pasakyti, kad jis buvo Bradas Pittas! (Bet) aš buvau toks vaikas – man buvo 22-eji, kai mes susipažinome“, – sakė ji.

„Man prireikė laiko iki 40-mečio, kad išsikepurnėčiau iš savo kiauto. Negali priimti to sprendimo, kai tau – 22 metai... Nebuvau pasirengusi ir jis buvo per geras man. Aš nežinojau, ką dariau“, – pasakojo G.Paltrow.

G.Paltrow ir B.Pittas susipažino 1995 metais juostos „Septyni“ („Seven“) filmavimo aikštelėje ir susitikinėjo beveik trejus metus.

Tiek pat truko ir jos romanas su B.Afflecku 10-ojo dešimtmečio pabaigoje.

Ji pripažino, kad neturi tiek daug malonių prisiminimų apie tą ryšį, ir sakė: „Jis nebuvo tinkamoje savo gyvenimo vietoje, kad turėtų merginą. Manau, kad kai tau dvidešimt keleri ... Kai esi vaikas, esi linkęs būti paviršutiniškesnis ir taip pat esi nebrandus, tad galvoji, kad buvimas su gerai atrodančiu žmogumi kažkaip patvirtina tave. Tai netiesa.“

Jos tėvai taip pat neslėpė, jog nėra įsitikinę, kad B.Affleckas yra jai tinkamas žmogus: „Manau, jog jie vertino tai, koks jis superprotingas, ir jis tikrai yra talentingas ir linksmas. Jiems jis patiko, bet jiems tiko, kad mes nebesame kartu.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.