Sveikstanti Žana Friske trokšta susigrąžinti gražias kūno formas

Su ketvirtos stadijos smegenų vėžiu kovojanti Žana Friske pasiduoti neketina. Veikiau priešingai – šiuo metu Rusijos estrados žvaigždė ne tik džiaugiasi kiekviena minute, praleista su sūnumi Platonu, bet ir pamažu ima planuoti sugrįžimą į viešumą. Pasak užsienio žiniasklaidos, atlikėja ėmė sportuoti ir ketina susigrąžinti anksčiau turėtas kūno formas.

Žana Friske su vyru Dmitrijumi Šepeliovu 2012 metais.<br>AOP nuotr.
Žana Friske su vyru Dmitrijumi Šepeliovu 2012 metais.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 22, 2015, 5:48 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 7:41 AM

Teigiama, kad ilgus gydymo mėnesius ištvėrusi dainininkė sustiprėjo tiek, kad ėmė sportuoti su asmeniniu treneriu. Ji taipogi skiria laiko kasdieniams pasivaikščiojimams bei dažnai plaukioja baseine. Nors ligos iškankintos Ž.Friskes vis dar laukia daugybė išbandymų, pasak užsienio žiniasklaidos, moteris puoselėja svajonę nudžiuginti gerbėjus grįžimu ant scenos.

Gydytojai įsitikinę, kad nugalėjusi vėžį Žana labai greitai galės grįžti į visavertį gyvenimą. Pati dainininkė ketina pasveikusi gimdyti dar vieną kūdikį. Pirmąjį sūnų Platoną dainininkė pagimdė prieš kiek mažiau nei dvejus metus. Tuomet ji jau žinojo apie savo ligą ir dėl kūdikio išsaugojimo net nutraukė gydymo kursą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.