Per 20 kilogramų numetęs Zachas Galifianakis – neatpažįstamas

Filmo „Pagirios Las Vegase“ žvaigždė Zachas Galifianakis (45 m.) sekmadienį nustebino net ištikimiausius savo gerbėjus. Į Aktorių gildijos apdovanojimų ceremoniją atėjęs aktorius buvo sunkiai atpažįstamas – neliko nei vešlios barzdos, nei antsvorio.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 26, 2015, 3:32 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 1:10 AM

„Būti lengvam yra smagu. Galiu vienu žingsniu įveikti dvi laiptų pakopas, inhaliatorių panaudojęs tik dukart“, – juokavo Zachas.

Pats aktorius neviešina, kiek kilogramų jam pavyko atsikratyti. Tačiau vaizdai kalba patys už save – per 2013 metais vykusią „Pagirios 3: velniai žino kur“ („The Hangover Part III“) premjerą Z.Galifianakis buvo akivaizdžiai stambesnis. „Men & Fitness" tikina, kad nuo to laiko aktorius numetė apytiksliai 22-27 kilogramus.

„Iš tiesų aš numečiau gal kokį kilogramą. Tiesiog pradėjau vaikščioti ir atsisakiau girtavimo. Negalėdavau normaliai atsikelti iš lovos, todėl mečiau gerti. Man pasisekė, kad galėjau taip imti ir mesti, bet, brolyti, aš ilgiuosi gėrimo“, – pokštavo Z.Galifianakis per filmo „Žmogus-paukštis“ („Birdman“) pristatymą.

Būtent šis filmas sekmadienį pelnė Zachui garbingą statulėlę. Juosta buvo apdovanota už geriausią aktorių kolektyvą.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.