Įsimylėjusi Rihanna ketina pristatyti L. DiCaprio savo tėvams

Holivudo aktoriaus Leonardo DiCaprio (40 m.) laukia rimtas iššūkis – pažintis su mylimosios, popmuzikos žvaigždės Rihannos (26 m.) tėvais. Teigiama, kad garsenybių santykiai rutuliojasi tiesiog žaibišku greičiu.

Įsimylėjusi Rihanna ketina pristatyti L. DiCaprio savo tėvams.<br>AOP nuotr.
Įsimylėjusi Rihanna ketina pristatyti L. DiCaprio savo tėvams.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 27, 2015, 11:58 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 11:12 PM

„Planai nusivežti Leonardo kartu į gimtąjį Barbadosą – rimtas ženklas, kad Rihanna pametė galvą dėl naujosios simpatijos“, – portalui „Hollywoodlife" teigė šaltinis. Kalbos apie užsimezgusį romaną pasklido po to, kai per „Playboy“ dvare vykusį dizainerės Nikki Erwin gimtadienį Rihanna ir L.DiCaprio pastebėti aistringai besibučiuojantys.

Ir nors pora stengėsi nuslėpti savo draugystę, vargu ar šiandieną kam nors kyla abejonių, kad tarp dviejų garsių žmonių yra šis tas daugiau nei tik draugystė.

„Leo turi vieną dalyką, galintį nuginkluoti net ir tokią užsispyrėlę kaip Rihanna, tai – jo akys. Kaskart pažvelgus į jas Rihannai ima linkti keliai“, – atskleidė porai artimas šaltinis.

Ar pavyks blogos mergaitės įvaizdį puoselėjančiai Rihannai sutramdyti užkietėjusį viengungį? Juk galybei iki jos bandžiusių „Victoria’s Secret“ angelų ši užduotis pasirodė esanti tiesiog neįveikiama.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.