82 metų aktorius Joelas Grey viešai prisipažino esąs gėjus

J.Grey tvirtina, jog nesigaili dėl 24 metus trukusios savo santuokos su Jennifer motina Jo Wilder, nes vis dar laiko tai laimingiausiu savo gyvenimo periodu.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 29, 2015, 11:50 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 5:38 PM

Žurnalui „People“ jis sakė: „Man nepatinka etiketės, bet jei jau reikia priklijuoti tam etiketę, (tai) aš esu gėjus. Visi man artimi žmonės daug metų žino, kas esu. (Vis dėlto) prireikė laiko priimti tą kitą dalį to, kas visuomet buvau“.

J.Grey tvirtina, jog nesigaili dėl 24 metus trukusios savo santuokos su Jennifer motina Jo Wilder, nes vis dar laiko tai laimingiausiu savo gyvenimo periodu.

Girdama tėvą už šį viešą pripažinimą, Jennifer sakė: „Jaučiuosi labai laiminga dėl savo tėčio, kad jis priėjo tokį savo gyvenimo tašką, kai jaučiasi saugus ir pakankamai ramus viešai pripažinti save gėjumi“.

„Visų pirma dėl to, kad daugiau žmonių yra laisvi pripažinti savo tikrąją prigimtį ir gali, tikėkimės, priartėti prie meilės ir priimti save tokius, kokie iš tikrųjų yra, (gali), nesvarbu, koks (jų) amžius, nesvarbu, kiek ilgai tai užtrunka, pagaliau būti laisvi nuo melo ar pusiau tiesos, tai yra laisvė“, – sakė aktorė.

Joelas Grey su J.Wilder išsiskyrė 1982-aisiais. Pora dar turi sūnų Jamesą.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Nausėda ir I. Šimonytė apie antrąjį prezidento rinkimų turą