Mamos pėdomis? W.Houston dukra vonioje rasta be sąmonės

Šeštadienį legendinės popdainininkės Whitney Houston dukra Bobbi Kristina Brown buvo rasta vonioje be gyvybės ženklų. Ši nelaimė įvyko prabėgus beveik lygiai trejiems metams, kai Whitney mirė nuo perdozavimo savo vonioje, praneša „USA Today“.

Bobbi Kristina Brown rasta be sąmonės.<br>Scanpix nuotr.
Bobbi Kristina Brown rasta be sąmonės.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 31, 2015, 9:10 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 11:42 AM

Pareigūnė Lisa Holland sakė, kad Bobbi buvo gaivinama iki tol, kol atvyko greitoji.

„Jos vyras Nickas Gordonas su draugu atrado Bobbi šįryt. Ji buvo be sąmonės ženklų. Nickas pradėjo daryti dirbtinį kvėpavimą, masažavo jos širdį. Jis kartu su policijos pareigūnu ėmėsi visų gyvybės gelbėjimo priemonių, kol atvažiavo greitoji. Ji buvo išvežta į ligoninę“, – sakė pareigūnė.

Atvykus greitajai paaiškėjo, kad 22-ejų Bobbi – gyva, tačiau kvėpuoti ji pradėjo tik ligoninėje. Vėliau patvirtinta, kad po ligoninėje atliktos gaivinimo procedūros mergina jau kvėpavo savarankiškai.  B.H.Brown buvo hospitalizuota Atlantos šiauriniame priemiestyje Rozvele esančioje Šiaurės Fultono ligoninėje, rašo vietos dienraštis „Atlanta Journal Constitution“.

Bobbi išgarsėjo 2000 metais per realybės šou „Being Bobby Brown“. 2009 metais Whitney kartu su dukra atliko dainą „My Love is Your Love“.

Kai mirė W.Houston, jos dukrai prireikė medikų pagalbos.

W.Houston buvo rasta negyva viešbučio kambario vonioje 2012 metų vasario 11 dieną, „Grammy“ apdovanojimų išvakarėse. Ji dieną buvo rasta gulinti pasinėrusi vonioje ir netekusi sąmonės vieno Beverli Hilso viešbučio numeryje, o tuojau po to buvo konstatuota jos mirtis.

Pareigūnai nurodė, kad dainininkė prigėrė, bet jos mirtį taip pat siejo su kokaino vartojimu ir širdies liga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.