Kourtney Kardashian pasisiūlė tapti Kim vaikų pakaitine motina

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian ir jos sutuoktinis reperis Kanye Westas trokšta padovanoti dukrai North broliuką arba sesutę. Vis dėlto 34-erių Kim iškilo rimtų sunkumų bandant pastoti. Užtat Kim sesuo Kourtney pasisiūlė tapti pakaitine motina.

Kim Kardashian trokšta padovanoti savo dukrai North broliuką arba sesutę.<br>„Scanpix“ nuotr.
Kim Kardashian trokšta padovanoti savo dukrai North broliuką arba sesutę.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 5, 2015, 5:50 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 12:42 AM

Kourtney sutinka išnešioti sesers kūdikį tuo atveju, jei per metus Kim niekaip nepastos. Ji patikino, kad taps pakaitine motina tiek kartų, kiek tik jos jaunėlė sesutė to norės.

Pati Kourtney turi tris vaikus: Masoną, Penelopę ir Reigną. Jauniausiąjį sūnų Reigną moteris pagimdė praėjusių metų gruodį.

Vis dėlto gali būti, kad Kourtney pasisiūlymas tapti pakaitine motina taip pat kaip ir gandai apie Kim ir Kanye skyrybas tėra penas realybės šou „Keeping Up with Kardashians“ žiūrovams. Juolab, kad vien dėl šou reitingų Kim buvo ištekėjusi už krepšininko Kriso Humphrieso. Jų santuoka truko tik 72 dienas.

Be to, netyla kalbos, kad Kim nepastoja ne dėl fizinių, o dėl emocinių problemų. Susilaukusi pirmagimės K.Kardashian atviravo, kad nėštumas – labai baisus ir skausmingas dalykas.

Tuo tarpu Kanye jau seniai nori antro vaiko. Tačiau Kourtney pasiūlymas jam visai neskamba viliojančiai. Vietoje to jis paprašė Kim atsisakyti itin griežtos dietos ir taip nebekelti streso organizmui.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.