Stiliaus ikona K. Kardashian tapo tik dėl savo vyro patarimų

Realybės šou žvaigždute anksčiau su šypsena vadinta Kim Kardashian, panašu, galiausiai gali didžiuotis savo darbo vaisiais – kone kasdien aptarinėjama ne tik ji pati, bet ir jos apranga bei makiažas. Tačiau vienas garsiausių pasaulio stilistų visus nuopelnus dėl to priskiria jos vyrui – reperiui Kanye Westui.

Garsus stilistas A.Knoxas įsitikinęs: už tai, kaip ji atrodo, Kim turėtų kiekvieną dieną dėkoti savo vyrui K.Westui.<br>„Scanpix“ nuotr.
Garsus stilistas A.Knoxas įsitikinęs: už tai, kaip ji atrodo, Kim turėtų kiekvieną dieną dėkoti savo vyrui K.Westui.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2015, 10:35 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 11:33 PM

Garsenybių Miley Cyrus, Ritos Oros ir Bruno Marso stilistas Alexis Knoxas pagyrė Kim už įdėtas pastangas ir jos stilių galiausiai pavadino nepriekaištingu. K.Kardashian jis įvardiją kaip didžiausią stiliaus ikoną šiuo metu – ji čia neturi konkurencijos.

„Viskas, ką ji dėvi, yra nepriekaištinga, tobula ir nuostabu. Ir būkite atviri patys sau – pasaulyje sunkiai rasime moterį ar juolab vyrą, kurie jos nedievintų – turiu mintyje ne Kim poelgius ar išsišokimus, o tai, kaip ši moteris atrodo“, – kalbėjo žinomas stilistas.

Stilistas įsitikinęs: už tai, kaip ji atrodo, Kim turėtų kiekvieną dieną dėkoti savo vyrui K.Westui.

„Kanye atėjo į jos gyvenimą ir patikrino krūvas drabužių, kurias Kim turėjo savo spintoje. Tai buvo nuostabu! Jis toks šaunus ir padeda žmonai atsirinkti, kas iš tiesų yra stilinga“, – pasakojo A.Knoxas.

Stilistui atrodo, kad pasitikėti vyru dalykuose, susijusiuose su mada, yra puiku. Matyt, tai suprato ir pati Kim, kuri anksčiau buvo pajuokiama dėl itin nekokių drabužių pasirinkimo.

Dabar K.Kardashian yra viena labiausiai pageidaujamų dizainerių klienčių. Juk ji išsikovojo pagarbą mados pasaulyje – net papuošė išrankiojo „Vogue“ žurnalo viršelį. Moteris pati anksčiau yra sakiusi, kad neseniai ji padarė savo garderobo generalinę tvarką.

„Visą naktį užsiėmiau savo spintos pertvarkymu su Kanye. Esu pasiruošusi naujam įvaizdžiui nuo naujųjų metų“, – prieš pat naujuosius 2015-uosius savo „Twitter“ paskyroje džiaugėsi ir pati Kim.

Žvaigždės stiliaus transformacijoje didelį vaidmenį atliko ir jos sutuoktinis. Apie tai, kad jis parenka žmonai drabužius, Kim jau yra sakiusi ne kartą ir didžiavosi vyro mados pojūčiu. Štai pernai Kanye žmoną supažindino su jai nežinomu prekiniu ženklu „A.W.A.K.E.“ – Kim taip patiko jų drabužiai, kad viešumoje net dukart per 5 dienas ji pasirodė vilkėdama šio prekės ženklo rūbus.

Ši prekės ženklą valdo rusų dizainerė, žurnalo „Harper's Bazaar“ mados redaktorė Natalia Alaverdian. Misteris Westas ją atrado tiesiog naršydamas internete.

„Jis viską apžiūrinėja, nuolat madingų daikčiukų ieško internete. Ir labai džiaugiasi, jei pavyksta atrasti naujus talentus. Kai jis mane supažindino su Natalia, pasakojo, kad ji iš dalies yra armėnų kilmės, kaip ir aš“, – tuomet sakė Kim.

Vienoje Kardashianų klanų laidoje net buvo rodoma, kaip Kanye perkrato žmonos spintą ir ieško ko nors, kas Kim padarytų lieknesnę. Panašu, kad jo pastangas pagaliau įvertino ne tik žmona, bet ir visas pasaulis. Dabar Kim – daugelio net pačių solidžiausių mados žurnalų geidžiamas modelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.