77 metų Jane Fonda nušluostė nosis daugeliui jauniklių

Atrodo, aktorė Jane Fonda iš tiesų patampė likimą už ūsų su savo 22 treniruočių įrašais „Jane Fondos treniruotės“ ir jai pavyko sustabdyti gamtos procesus. Ką jau kalbėti apie vienus didžiausių vaizdo įrašų pardavimu – 77 metų moteris per „Grammy“ apdovanojimus įrodė, kad tobulai galima atrodyti ir būnant toli gražu ne jauniklei.

Žalias „Balmain“ kombinezonas išryškino tobulą 77 metų J.Fondos figūrą.<br>AP nuotr.
Žalias „Balmain“ kombinezonas išryškino tobulą 77 metų J.Fondos figūrą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-10 06:45, atnaujinta 2018-01-13 16:20

Pasirodžiusi ant raudonojo kilimo prestižiniuose muzikos apdovanojimuose, Jane privertė aiktelėti ne vieną svečią ir savo nuostabia figūra įrodė, kad jos treniruotės tikrai veiksmingos. Legendinė aktorė atrodė nepriekaištingo stiliaus su figūrą išryškinančiu „Balmain“ mados namų žaliu kombinezonu.

Vientisas drabužis, su priekyje esančiu aksesuaru, puikiai išryškino aktorės figūrą. O liemenį juosiantis diržas tik paryškino ir taip liekną aktorės liemenį. Praeityje su „Oskarus“ už vaidmenis laimėjusi J.Fonda ant raudonojo kilimo pasirodė su nepriekaištingu subtiliu makiažu, o plaukus susuko į garbanas.

Į „Grammy“ apdovanojimus ją palydėjo Richardas Perry – su juo Jane susitikinėja jau 5 metus. Vyras mylimąją glaudė prie savęs ir prieš fotografų objektyvus.

Visą „Grammy“ savaitgalį – ir vakarėliuose prieš apdovanojimus, ir prieš juos vykusioje iškilmingoje vakarienėje, Jane atrodė nuostabiai. Šeštadienio vakarą vykusioje vakarienėje ji spindėjo su juoda perregima suknele ir atrodė kur kas geriau, nei ne viena jauniklė.

Amerikos muzikos „Grammy“ apdovanojimus vasario 14 dieną, šeštadienį, 22.40 val.  transliuos „Lietuvos ryto" televizija. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.