Jane Fonda: apie seksą trise, marihuaną ir pavydėtiną išvaizdą

Holivudo aktorė Jane Fonda niekuomet neslėpė savo laukinės prigimties ir audringo gyvenimo. Seksas trise, vakarėliai ir narkotikai – asmenines gyvenimo detales 77-erių garsenybė atskleidė autobiografijoje, dienos šviesą išvydusioje dar prieš dešimtį metų. Ir nors nerūpestingos jaunystės dienos jau seniai praeityje, sveikos gyvensenos šalininkė prisipažįsta vis dar rūkanti marihuaną.

Holivudo aktorė Jane Fonda niekuomet neslėpė savo laukinės prigimties ir audringo gyvenimo.<br>„Dujour“ nuotr.
Holivudo aktorė Jane Fonda niekuomet neslėpė savo laukinės prigimties ir audringo gyvenimo.<br>„Dujour“ nuotr.
Holivudo aktorė Jane Fonda niekuomet neslėpė savo laukinės prigimties ir audringo gyvenimo.<br>AP nuotr.
Holivudo aktorė Jane Fonda niekuomet neslėpė savo laukinės prigimties ir audringo gyvenimo.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Feb 21, 2015, 6:22 AM, atnaujinta Sep 28, 2017, 9:55 AM

„Tiesiog negaliu žiūrėti filmų, kai esu apsirūkiusi, nes man visuomet atrodo, kad nieko geresnio nesu mačiusi! Na, paskui išsiblaivau ir imu svarstyti, ką aš sau maniau...“ – leidiniui „Dujour“ atskleidė garsi moteris.

Per interviu aktorė prabilo ir apie daugybės komplimentų sulaukiančią jaunatvišką išvaizdą. Aktorės manymu,  už tai, kad sulaukusi garbingo amžiaus dar yra geros formos ir net svajoja kopti į Himalajus, turėtų būti „30 procentų dėkinga genams, 30 procentų – sveikai mitybai bei sportui ir 30 procentų – aktyviam lytiniam gyvenimui“.

Likę 10 procentų tenka plastinei chirurgijai. Aktorė neslepia, kad kadaise jai buvo pakoreguotas kaklas ir smakras, pašalinti maišeliai po akimis.

„Žmonės nuolat man sako: „O Dieve! Kaip gi tau pavyksta taip atrodyti?“ Taip, esu pasidariusi plastinę operaciją. Esu apie tai kalbėjusi ir tai visiškai nesvarbu. Visų svarbiausia suvokti, kad visuomet gali tapti geriausia savo paties versija.“

J.Fonda atvira – su amžiumi didėja ne tik pasitikėjimas savimi, bet ir žymiai gerėja lytinis gyvenimas. „Manau, bėgant metams seksas tik gerėja. Iš dalies dėl to, kad moteriai pasidaro tiesiog nusišvilpt, juk ji toli gražu nebėra paklausi prekė rinkoje. Ji pažįsta savo kūną. Ji žino, ko nori. Ir, patikėkite manimi, ji nebijo to prašyti. O jei nepasiseka? Na, ir nusišvilpt!“ – per vieną interviu yra sakiusi garsi moteris.

Pasak aktorės, seksas su dabartiniu mylimuoju Richardu Perry – geriausias, kokį tik ji yra patyrusi per visą gyvenimą. Veikiausiai nenuostabu, juk po skyrybų su buvusiu vyru žiniasklaidos magnatu Tedu Turneriu J.Fonda nesimylėjo net septynerius metus.

T.Turneris buvo trečiasis jos vyras. Prieš tai aktorė buvo ištekėjusi už politiko Tomo Haydeno bei pirmojo savo vyro prancūzo Roger Vadimo, su kuriuo puoselėjo išties audringus ir neįprastus santykius.

„Vieną naktį Vadimas į namus parsivedė nuostabią raudonplaukę moterį – ji buvo elitinė to meto prostitutė. Man nė nekilo minties paprieštarauti seksui trise – tiesiog atsidaviau aistrai. Žinote, atskleisiu, kas man patiko labiausiai: tai rytas, kai Vadimas išvyko, o mudvi gulėjome pataluose, gurkšnojome kavą ir tiesiog kalbėjomės“, – savo memuaruose yra rašiusi J.Fonda.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.