Žurnalas „Elle“ dainininkę Taylor Swift paskelbė metų moterimi

Dainininkė Taylor Swift pelnė dar vieną svarbų apdovanojimą – antradienį vakare per žurnalo „Elle“ stiliaus apdovanojimų ceremoniją Londone dainininkė buvo paskelbta „Metų moterimi“.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 25, 2015, 9:39 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 9:28 AM

Pernai šis titulas buvo atitekęs Katy Perry, o T.Swift jį perėmė kitą dieną po to, kai Tarptautinė fonografijos industrijos federacija (IFPI ) paskelbė, kad T.Swift pernai buvo populiariausia pasaulyje įrašinėjanti atlikėja, atsižvelgus į fizinį pardavimą, atsisiuntimus ir srautus. Be to, „Elle“ apdovanojimas dainininkei įteiktas 24 val. prieš tai, kai ji tikisi gauti tarptautinės solistės kategorijos „Brit Award“.

Samas Smithas, kuris įteikė apdovanojimą savo bičiulei, ir pats buvo laureatas – jam atiteko „Metų muzikanto“ apdovanojimas. Tuo tarpu televizijos ir muzikos magnatas Simonas Cowellas buvo pagerbtas už išsiskiriantį indėlį į pramogų verslą, o Rosie Huntington-Whiteley buvo paskelbta „Metų modeliu“.

„Elle“ apdovanojimus už vaidybą pelnė Maggie Gyllenhaal, Cara Delevingne, Diane Kruger ir Luke'as Evansas. Avalynės dizaineris Manolo Blahnikas gavo apdovanojimą už viso gyvenimo pasiekimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.