Kim Kardashian talentas, sukrovęs jai milijonus. Tokį turi retas

Seserys Kardashian – ne aktorės, ne dainininkės, ne TV laidų vedėjos. Vis dėlto jos turi talentą, prieš kurį nublanksta daugelio sugebėjimai, – šios moterys moka būti įžymios, pastebi „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Būtent dėl to jos uždirba daugiau už visą būrį pramogų pasaulio garsenybių.

Kim – ryškiausia Kardashianų klano atstovė.<br>„ViDa Press“ nuotr.
Kim – ryškiausia Kardashianų klano atstovė.<br>„ViDa Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Apr 4, 2015, 5:59 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 12:56 PM

Socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ Kim Kardashian (34 m.) turi 30 milijonų gerbėjų. Jie daugybę kartų per dieną spaudo savo išmaniuosius telefonus, kad pamatytų, ką nuveikė jų žvaigždė.

Jie svajoja apie tokį gyvenimą kaip Kim. Jie trokšta būti tokie pat gražūs ir turtingi, bet, svarbiausia, – tokie pat įžymūs.

Šlovės, kaip ir meilės, už pinigus nenusipirksi, bet ją galima įgyti. Kaip? Tai didžioji seserų Kourtney (35 m.), Khloe (30 m.) ir Kim Kardashian paslaptis. Pasauliui ne mažiau įdomus ir netikrų jų seserų Kendall (19 m.) bei Kylie Jenner (17 m.) gyvenimas.

Vos prieš 10 metų apie Kim Kardashian niekas nė nežinojo. Dabar ji – pasaulio garsenybė. Tai moteris pasiekė sunkiu darbu ir padedama šeimos.

Dabar už televizijos šou „Viešas Kardashianų šeimos gyvenimas“ (Keeping Up With The Kardashians) margaspalvis Kardashianų klanas susižeria rekordinę sumą – 100 mln. JAV dolerių.

Vieną dieną rodoma, kaip netikra Kim sesuo Kendall demonstruoja „Chanel“ kvepalus Paryžiuje, kur ją pakvietė mados karalius Karlas Lagerfeldas. Kim stebi ją sėdėdama pirmoje eilėje.

Kitą rytą Kim kvepalus reklamuoja Niujorke.

Po poros dienų šou žiūrovai jau apžiūrinėja Kim namus Los Andžele, kur kuriamas jos sutuoktinio repo žvaigždės Kanye’o Westo (37 m.) dainos vaizdo klipas.

Šeimos televizijos šou, žinoma, dalyvauja ir metukų dukra North.

Kardashianų šeimos pakilimas prasidėjo 2007-aisiais, kai atsirado pirmi išmanieji telefonai – kišenėje telpantys kompiuteriai, kurių ekrane ištisą parą galima sekti naujienas.

Išmanieji telefonai ir kitos moderniosios technologijos atvėrė naujas galimybes norintiems išgarsėti.

Panorėk, ir visas pasaulis galės stebėti tavo gyvenimą. Žiūrėkite – šėlioju alaus šventėje, stoviu nuogas prie Eiffelio bokšto, valausi dantis savo vonios kambaryje.

Šioje srityje Kim, vaizdžiai kalbant, iš karto pateko į čempionų lygą.

2007-aisiais internetą sudrebino vaizdai, kuriuose Kim ir reperis Ray J mėgaujasi sekso žaidimais.

Moteris šios medžiagos platintojus padavė į teismą ir praturtėjo 5 mln. JAV dolerių. Šie vaizdai padėjo jai išgarsėti.

Tiesą sakant, pinigai Kim neturi didelės reikšmės, nes jos šeima ir taip labai turtinga.

Netrukus ji tapo kur kas garsesnė už savo vyresniąją seserį Kourtney, nors šios pasirodymai per televiziją buvo itin populiarūs.

Pikantiškas šou „Viešas Kardashianų šeimos gyvenimas“ – tikra dovanėlė smalsuoliams, mėgstantiems stebėti kitų žmonių kasdienybę pro rakto skylutę. Milijonierių šeima žengė dar toliau – plačiai atvėrė savo namų duris.

Kardashianai tapo gyvenimo būdo prekių ženklu. Jų pavardė padeda parduoti viską – nuo drabužių iki kosmetikos.

Šou gerbėjai gali valandų valandas diskutuoti apie patobulintas Kim lūpas ar įspūdingą užpakalį.

Verslui diriguoja motina Kris Kardashian (59 m.). Ji – tarsi šeimos vadybininkė.

Jos pirmas vyras buvo teisininkas Robertas Kardashianas, kadaise gynęs amerikietiškojo futbolo žvaigždę O.J.Simpsoną, kai šis buvo įtariamas savo buvusios žmonos ir jos draugo nužudymu.

Antras Kris sutuoktinis – buvęs lengvaatletis, olimpinių žaidynių dalyvis Bruce’as Jenneris (65 m.), besirengiantis lyties keitimo operacijai. Vyras netrukus taip pat pasirodys Kardashianų šou.

Ši amerikiečių šeima, kaip ir daugybė jų tėvynainių, yra pamišę dėl šlovės. Įdomiausia, kad šlovę jiems pelnė ne, pavyzdžiui, aktoriniai ar muzikiniai sugebėjimai. Kardashianų talentas – sugebėjimas išgarsėti ir būti visuotinio dėmesio centre.

Be abejo, jie puikiai supranta, kad norėdami išlaikyti savo populiarumą turi nuolat teikti peno gerbėjų kalboms ir gandams. Jeigu neliks intrigų, su garsenybių statusu teks atsisveikinti.

Todėl spalvingoji Kardashianų šeima daro viską, kad milijonai ištikimų gerbėjų nuolat lindėtų socialiniuose tinkluose ir domėtųsi, ką vėl iškrėtė jų dievukai.

Parengė Ona Kacėnaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.