Karališkoji pora parodė pasauliui princesę

„Pati mažiausia pasaulio princesė“, – nuvilnijo per pasaulį šypsena, išvydus naująją Didžiosios Britanijos princesę, Kembridžo kunigaikštienės ir jos vyro princo Williamo naujagimę.

Mažoji princesė.<br>AP nuotr.
Mažoji princesė.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2015, 9:12 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 4:17 AM

Mažylė gimė šeštadienį Londono Šv.Marijos ligoninėje 8 val. 34 min. Didžiosios Britanijos laiku (Lietuvos laiku – 10 val. 34 min.). Netrukus buvo pranešta, kad ir naujagimė, ir mama jaučiasi gerai.

Tiesą sakant, mažylės apžiūrėti nebuvo įmanoma – tėvai ją buvo įtaisę automobilio kėdutėje. Regis, netgi apklotas buvo toks pat, kokiu buvo pridengtas karališkosios poros pirmagimis princas George'as.

Kembridžio kunigaikštienė Catherine atrodė pavargusi, bet vis dėlto šypsojosi. Ji vilkėjo laisva gelsvai balta suknele. Princas Williamas įdėjo kėdutę su mažyle į automobilį, o pats sėdo už vairo ir pora išvyko namo.

Princui Williamui ir jo žmonai Catherine tai jau antrasis vaikas. Kūdikis sveria 8 svarus 3 uncijas (3,7 kg), pranešė Kensingtono rūmai.

Pirmas į laukiančią minią ligoninės duris pravėrė princas Williamas ir tarė, kad yra labai laimingas. Vyras nuskubėjo atsivežti judviejų su žmona pirmagimio 21 mėnesių princo George'o.

Mergaitė bus ketvirtoji eilėje į sostą net ir tuo atveju, jei Catherine ir Williamas susilauks dar vieno sūnaus.

Naujagimio vardas gali būti paskelbtas tik po kurio laiko. Kai gimė Williamas, jo vardas buvo paskelbtas tik po savaitės. Charleso vardas paslaptimi buvo visą mėnesį.

Lažybų aistruoliai spėja, kad labiausiai tikėtini naujosios princesės vardai – Alice, Elizabeth, Charlotte, Victoria, Diana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.