Pasaulio žvaigždės, išgarsėjusios dėl laimingo atsitiktinumo

Manote, kad daugelis garsiausių pasaulio įžymybių tik sunkiu darbu ir siekiu tapti žvaigžde nuo pat vaikystės šiandien mėgaujasi šlove? Iš tikrųjų kai kuriems jų tiesiog pasisekė kaip aklai vištai rasti vertingą grūdą – atsirasti tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje.

Kai kurioms garsenybėms pasisekė atsirasti tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje.<br>„Scanpix“ nuotr.
Kai kurioms garsenybėms pasisekė atsirasti tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2015, 5:29 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 10:08 AM

Kai kurioms Holivudo garsenybėms anksčiau, pasirodo, nė minties nebuvo apie tai, kad jie kada nors taps žinomi, mylimi ir nešiojami ant rankų.

Štai garsioji „gelbėtoja“ Pamela Anderson gimtajame Vankuveryje ketino tapti ne kuo kitu, o fitneso trenere. Tuo pačiu metu viena alaus kompanijų jauną gražuolę pasamdė pabūti jų reklaminiu veidu.

Sėkmės valanda Pamelai išaušo tuomet, kai ji su aptemptais reklaminiais alaus kompanijos marškinėliais pasirodė futbolo mače – Kanados futbolo lygos vienose iš rungtynių.

Per vieną iš varžybų pertraukėlių didžiakrūtę gražuolę pastebėjo operatorius ir jos vaizdas atsirado didžiuliame stadiono ekrane. Publika, išvydusi Pamelą, tiesiog pašėlo. Paskui gražuolei blondinei ilgai laukti nebereikėjo – netrukus ji sunkiai atsigynė pasiūlymų fotografuotis vyrams skirtų žurnalų viršeliuose.

Seksualusis aktorius Jasonas Stahamas taip pat ne iškart tapo žiaurus filmų herojus. Daugelis britų aktoriaus gerbėjų žino, kad jis ilgą laiką buvo profesionalus sportininkas ir net 12 metų buvo Didžiosios Britanijos šuolių į vandenį rinktinės narys.

Negana to, Jasonas dalyvavo ir olimpinėse žaidynėse! Tačiau pats jis interviu ne kartą yra sakęs, kad sportas jam buvo daugiau pomėgis, o štai pinigus jis užsidirbdavo Londono gatvėse pardavinėdamas kvepalus ir papuošalus. Žinoma, nelegaliai.

Būtent puikūs bendravimo įgūdžiai ir išvaizda pakerėjo vienos modelių agentūros atstovą, gatvėje pamačiusi šį išvaizdų vyrą. Padirbėjęs modeliu agentūroje Jasonas labai greitai buvo pastebėtas režisieriaus Guy'aus Ritchie – būtent jis iš J.Stathamo padarė ryškiausią žvaigždę.

Vienas seksualiausių planetos aktorių Johnny Deppas apie šlovę svajojo visuomet, tačiau tapti aktoriumi jis nesitikėjo. Nuo vaikystės jis svaigo dėl roko žvaigždės karjeros. Motina visada palaikė sūnaus pomėgį ir net nupirko jam pirmą gitarą. Juk tik muzika 15-metį vaikėzą nuviliojo nuo alkoholio ir narkotikų!

Būdamas paauglys J.Deppas jau grojo keliose grupėse, tačiau dideliu populiarumu pasigirti jis negalėjo. Sulaukęs 20-ies jis vedė savo grupės muzikanto seserį Lori Anne Allison, kuri tuo metu dirbo grimere kinostudijoje.

Būtent ji ir supažindino savo vyrą su garsiu aktoriumi Nicolu Cage'u. O šis padėjo Johnny gauti pirmą vaidmenį. Vėliau, kai muzikantai ir grupė išsiskirstė savais keliais, J.Deppui aktorystės teko imtis rimčiau, kad turėtų už ką valgyti.

Dabar vargiai rasime žmogų, kuris nežinotų aktoriaus Harrisono Fordo. Tačiau nedaug kas žino, kad vienas sėkmingiausių 20 amžiaus aktorių savo šlovės valandos išvakarėse vargiai galvojo apie žvaigždės statusą.

Jam taip nesisekė, kad net gavęs pirmą vaidmenį, jo ekranuose neišvydo – montuojant filmą visos scenos, kuriose vaidino H.Fordas, buvo iškirptos. Harrisonas liko Holivude, tačiau ėmėsi visai kitokios veiklos – jis tapo dailide!

Kartą jam pasisekė kinostudijoje duris keisti kaip tik tuo metu, kai ten vyko atranka į George'o Lucaso filmą „American Graffitti“. Režisierius pastebėjo stalių ir pasiūlė jam išmėginti savo jėgas – taip H.Fordas grįžo į filmavimo aikštelę.

Pasaulis taip ir nebūtų išgirdęs apie puikaus balso savininkę dainininkę Tony Braxton, jei ne atsitiktinumas. Mergina, augusi griežtoje religingoje šeimoje, ketino tapti mokytoja. Tačiau jos planus sutrukdė pažintis su vienos muzikos kompanijos atstovu.

Kartą Tony degalinėje pylėsi degalus į automobilį, o laukdama eilėje pati sau dainavo, nekreipdama dėmesio į aplinkinius. Ir jai labai pasisekė, kad toje pačioje eilėje stovėjo muzikos agentas, kuris tuoj pat pasiūlė merginai atvykti į perklausą. Apie mokytojos karjerą T.Braxton teko pamiršti.

O štai moterų numylėtinis ir filmo „Brangusis Džonai“ žvaigždė Channingas Tatumas ilgai ir pats nežinojo, kuo norėtų būti. Jaunystėje jis buvo rimtai paniręs į sportą – žaidė futbolą, beisbolą, užsiiminėjo lengvąja atletika. Tačiau sportininko stipendijos universitete jis atsisakė ir galiausiai iš viso metė mokslus!

Ieškodamas savęs jis ėmėsi bet kokių darbų – buvo statybininkas, brokeris ir pardavėjas. Tačiau galiausiai jis suvokė, kad jo pašaukimas – striptizas! Ir tapo šokėju naktiniuose klubuose.

Plastiški judesiai ir ritmo jautimas jam ir atvėrė kelius į vaidmenį jaunimo šokių filme „Žingsnis į priekį“. Taip ir prasidėjo jo, kaip aktoriaus, kelias.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.