George'as Clooney palankumą žmonai parodė ant raudonojo kilimo

Į kino filmo „Rytojaus žemė“ („Tomorrowland“) premjerą Kalifornijoje atvykęs garsusis aktorius George'as Clooney prieš fotoobjektyvus neslėpė savo itin šiltų jausmų ir padėkos ženklo žmonai Amal. Vyras pasilenkė ir pabučiavo teisininkei sutuoktinei ranką.

George'as ir Amal nė neketina duoti peno kalboms, kad jų santuoka braška – jiedu gyvena medaus mėnesio nuotaikomis.<br>„Scanpix“ nuotr.
George'as ir Amal nė neketina duoti peno kalboms, kad jų santuoka braška – jiedu gyvena medaus mėnesio nuotaikomis.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 10, 2015, 8:21 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 8:15 AM

O gražuolė 37 metų Amal pasinaudojo puikia proga ir per vyro filmo premjerą visuomenei pristatė savo dukterėčia – sesers Talos dukterį Mią. Amal ir George'o vestuvėse pernai Florencijoje ši mergaitė nešė nuotakos gėles.

Trylikametė mergaitė šalia ryškiausių pasaulio žvaigždžių pozavo kaip tikra ledi ir atrodė puikiai. Tačiau stebėtis, kai jos teta garsėja kaip viena stilingiausių damų, matyt, nederėtų.

54 metų aktorius nuo gražuolės žmonos negalėjo atitraukti nei akių, nei lūpų – pasirodęs ant raudonojo kilimo vyras palinko ir galantiškai pabučiavo jai ranką. Panašu, kad pora nė neketina duoti peno kalboms, kad jų santuoka braška – akivaizdu, kad jiedu vis dar gyvena medaus mėnesio nuotaikomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024