G. Clooney prisipažino – žmona lengvai sumaltų jį į miltus

„Tėra vienas būdas laimėti prieš mano žmoną“, – gardžiai nusijuokdamas pareiškė Holivudo veteranas George'as Clooney. „Tai rankų lenkimas. Patikėkite, tai vienintelis mano šansas laimėti, nes intelektualinėje kovoje ji mane sumaltų į miltus“.

Vargu ar pasaulyje yra daug vyrų, galinčių išdidžiai pripažinti (o tuo labiau pasipuikuoti), kad jų žmonos gerokai protingesnės nei jie patys. Tačiau G.Clooney šis žmonos bruožas beprotiškai žavi – ne mažiau nei jos daili išvaizda.<br>„Scanpix“ nuotr.
Vargu ar pasaulyje yra daug vyrų, galinčių išdidžiai pripažinti (o tuo labiau pasipuikuoti), kad jų žmonos gerokai protingesnės nei jie patys. Tačiau G.Clooney šis žmonos bruožas beprotiškai žavi – ne mažiau nei jos daili išvaizda.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-16 09:40, atnaujinta 2018-01-03 14:22

Vargu ar pasaulyje yra daug vyrų, galinčių išdidžiai pripažinti (o tuo labiau – pasipuikuoti), jog jų žmonos – gerokai protingesnės nei jie patys. Tačiau G.Clooney šis žmonos bruožas beprotiškai žavi – ne ką mažiau nei jos daili išvaizda.

„Nėra nė menkiausios abejonės, kad mano žmona kur kas šviesesnio proto nei aš. Aš tikrai jaučiuosi esąs ne iš jos lygos“, – savikritikos neslėpdamas sakė aktorius.

Iliustruodamas skirtumą tarp savo ir mylimosios karjeros galimybių, G.Clooney neieškojo žodžių kišenėje: „Kai pasakiau jai, kad šį pavasarį turėsiu apsistoti Niujorke, mat ten filmuosiuos kino juostoje kartu su Jodie Foster, ji tepasakė: „Puiku, tuomet keliausiu kartu su tavimi. Vesiu paskaitas Kolumbijos universitete.“ Štai taip, paprastai. Ar galite tuo patikėti?“

Regis, George'as ir pats negali patikėti, kaip jam pasisekė, juk šalia jo – graži, išsilavinusi ir visuomenėje nepriekaištingą reputaciją pelniusi moteris.

„Žinote, niekuomet neplanavau žengti prie altoriaus. Tačiau sutikęs Amal suvokiau, kad noriu su ja praleisti visą likusį gyvenimą – vien mintis apie tai man sukelia euforiją.

Beprotiškai jaudinausi nutaręs pasipiršti. Juk mudu niekuomet nekalbėjome apie vedybas, jos reakcija buvo neprognozuojama. Ji galėjo apsisukti ir ištarti „Ar pakvaišai? Maniau, kad mudu tiesiog linksminamės!“. Laimė, viskas baigėsi gerai. Mudu sutariame puikiai. Išties, mes neturėjome nė vieno, nė menkiausio konflikto – bent jau iki šiol“, – sakė G.Clooney.

Kad ir kaip meiliai aktorius taukštų apie žmoną, šioji, vis dėlto, turi vieną mažytį trūkumą – maisto gaminimas nėra stiprioji jos pusė.

„Mano žmona moka... užsakinėti staliukus restoranuose. Bet anokia čia bėda. Aš ir pats esu neprastas šefas. Ilgą laiką buvau vienišius, tad šį tą virtuvėje išmanau. Gaminu puikius makaronus su padažu, ryte sumeistrauju puikius pusryčius, o per padėkos dieną nuo mano vaišių pirštus apsilaižytumėte“, – teigė Holivudo gražuolis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024