Dainininkė buvo išprašyta iš lėktuvo, nes verkė jos 2 metų sūnus

Besilaukianti kanadietė dainininkė ir dainų kūrėja Sarah Blackwood buvo išlaipinta iš oro bendrovės

Sarah Blackwood su sūnumi ir kolegomis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Sarah Blackwood su sūnumi ir kolegomis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Sarah Blackwood su sūnumi ir kolegomis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Sarah Blackwood su sūnumi ir kolegomis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

BNS ir lrytas.lt inf.

May 29, 2015, 6:19 PM, atnaujinta Nov 25, 2017, 7:07 PM

„Ką tik buvau išlaipinta iš lėktuvo, nes mano sūnus išties garsiai verkė. Lieku rami, bet šiaip tai yra #diskriminacija #neapykanta mamoms“, – grupės „Walk Off the Earth“ narė Sarah Blackwood trečiadienį rašė socialiniame tinkle „Twitter“, kaltindama bendrovę nejautrumu motinoms.

„Akivaizdu, kad mano verkiantis dvejų metų sūnelis buvo didelė grėsmė @united... MANO 2 METŲ (vaikas)! GRĖSMĖ?!?!“ – pridūrė ji.

Apdovanojimams nominuota Kanados grupė „Walk Off the Earth“ pagarsėjo pasaulyje dėl perdarytų kitų atlikėjų dainų, tokių kaip Miley Cyrus „Wrecking Ball,“ Pharrelo Williamso „Happy“ ir Taylor Swift „Shake It Off“, taip pat dėl savo originalių dainų.

S.Blackwood, kuri dabar yra septintą mėnesį nėščia, trečiadienio vakarą užsiregistravo skrydžiui iš San Fransisko į Vankuverį su savo sūneliu Giorgio.

Tą reisą aptarnavo bendrovė „SkyWest Airlines“, kuri nurodė, kad įgula sugrąžino lėktuvą prie terminalo dėl „saugumo problemų“.

„Nepaisant daugelio prašymų, vaikas nebuvo pasodintas į krėslą, kaip reikalauja federalinės taisyklės, siekiant užtikrinti keleivių saugumą. Jis buvo kelis kartus išėjęs į lėktuvo perėjimą (tarp krėslų) prieš išvykstant ir lėktuvui riedant“, – sakoma oro bendrovės pranešime, kuriame ginamas priimtas sprendimas.

Tačiau kiti keleiviai smerkė bendrovę „United Airlines“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“, sakydami, kad motina stengėsi kaip įmanydama nuraminti sūnelį ir kad skrydžio palydovas elgėsi „neprofesionaliai, neprotingai ir nejautriai“.

Kai laineris grįžo į terminalą, keleiviai pastebėjo, kad tas vaikas jau buvo užmigęs.

Tačiau S.Blackwood ir jos sūnus vis tiek buvo priversti išlipti, nors įgula dar 75 minutes užtruko perkraudama bagažą, kad galėtų grąžinti jų daiktus, sakė vienas keleivis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: Irano ataka – kaip atsakys Izraelis?